Bendrą dainą pristatantys Karina ir Jeronimas: meilės laukti ir sulaukti verta

Bendrą dainą pristatantys Karina ir Jeronimas: meilės laukti ir sulaukti verta

„Svarbu branginti savo meilę, nesistengti jos suvaržyti ir tiesiog leisti jai lėkti“, – sako Karina Krysko ir Jeronimas Milius, pristatydami bendrą dainą „Meile, lėk“. Kaip jau žinoma, ilgą laiką scenos partneriais buvę dainininkai romantiškus jausmus vienas kitam puoselėja ir realybėje. „Meile, lėk“ turi ryškų miuziklinį atspalvį, nes mums abiems šis žanras labai brangus ir artimas, o miuziklo scena  – mūsų pažinties vieta“, – sako jie.

Apie savo jausmus nedaugžodžiaujantys dainininkai, pasakoja, kad bendra daina gimė labai organiškai, tačiau tai tikrai nelemia, kad nuo šiol jie dainuos tik drauge. „Tai, kad esame kartu, nereiškia, kad nuo šiol ir scenoje būsime neišskiriamas vienetas“, – sako jie.

„Įdomu, kaip žmonės priims mūsų autorinį duetą. Abu kaip solistai autorinės muzikos turime nedaug. Kaip ten bebūtų, man ši daina labai artima ir jausmiškai graži. Dar vienas puikus kūrinys, kuris papildys mano duetų sąrašą“, – pasakoja Karina. „Tikiuosi, kad daina man taps autorinių (ne roko žanro) kūrinių pradžia“, – sako Jeronimas.

Jis prisimena, kad dainą „Meile, lėk“ svarstė įrašyti ir vienas. „Tačiau supratau, kad jei dainuočiau ją vienas, daina įgytų visai kitokią prasmę. Nenorom atsiranda nemažai melancholijos, nelaimingos meilės atspalvių... Kai ją dainuojame drauge, viskas stebuklingai apsiverčia: ji prisipildo šviesos ir tikėjimo, kad viskas su ta meile bus gerai. Abu dainos personažai eina susitikimo, o ne išsiskyrimo link“, – sako Jeronimas.

 Jis pritaria, kad tokia jausminė dainos išraiška daug artimesnė jo dabartinei vidinei būsenai. „Kaip ir dainoje, taip ir gyvenime abu įsitikinome, kad meilės laukti ir sulaukti verta, svarbu nepražiopsoti TO žmogaus“, – sako pora.

 „Meile, lėk“ – pirma Karinos ir Jeronimo bendra autorinė daina. Ją dainininkai pirmą kartą atliko projekto „X faktorius“ scenoje. Tačiau tai ne pirmas jų duetas. Jie drauge vaidino didelės apimties lietuviškuose miuzikluose „Eglė žalčių karalienė“, „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“. Žiūrovai taip pat atsimena ir itin pavykusį bei teigiamų įvertinimų sulaukusį projektą „Gražiausia filmų muzika“. „Jau daug metų esame scenos partneriai, puikiai jaučiame vienas kitą. Esame dainavę drauge miuzikluose, turime puikių kūrinių. Smagu, kad pagaliau prie viso to galime pridėti ir savo autorinę dainą“, – sako jie.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder