Atlikėja Paola Hart naujus metus pradeda pristatydama naują dainą bei kova su socialiniu tinklu

Atlikėja Paola Hart naujus metus pradeda pristatydama naują dainą bei kova su socialiniu tinklu

Tarp Lietuvos, Norvegijos ir Škotijos gyvenanti Paulina Paulauskaitė, išgarsėjusi kaip Paola Hart, klausytojams pristato vasarišką ir į avantiūras nerti skatinantį kūrinį „Need Me Now“. Paskutinį kartą atlikėja savo gerbėjus nauja daina stebino praėjusių metų gegužės mėnesį.

Paola Hart naujus metus pasitiko ambicingais planais: „Jau esame įrašę daugiau nei pusę albumo, o šiuo metu į pasaulį paleidžiame išdirbtus ir pripildytus jausmų kūrinius. Esame pačiame darbų įkarštyje, o mano šių metų pažadas – išleisti albumą ir surengti pirmąjį solinį koncertą Vilniuje bei vasara džiaugtis savo gimtinėje“.

Atlikėja gyvena išties pašėlusiu tempu. Reguliariai skraido į Lietuvą atlikti įrašus bei lanko šeimą Norvegijoje. Toliau studijuoja karališkoje Škotijos konservatorijoje „The Royal Conservatorie of Scotland“, kur praėjusių metų gruodį turėjo išskirtinę galimybę dainuoti garsiai Amerikos atlikėjai, nominuotai Grammy, Jazzmeia Horn.

„Man šis pasirodymas buvo tiesiog džiaugsmo antplūdis ir paskatinimas metams į priekį. Po atliktos dainos sulaukiau daug gražių žodžių bei palaikymo, o tai man yra didžiausia paskata nesustoti kurti ir judėti tik į priekį“, - teigia Paola Hart.

Paola Hart prisipažįsta, kad naujos dainos pristatymas vėluoja kurį laiką dėl nenumatytų aplinkybių. Atlikėjos oficialus Facebook puslapis dėl techninės klaidos buvo užblokuotas, nes socialinio tinklo algoritmai nusprendė, jog jis neatitinka tam tikrų reikalavimų.

„Jau kurį laiką mėginame susisiekti su Facebook administracija, tačiau mūsų pastangos kol kas bevaisės. Mano puslapis mūsų žiniomis atitinka visas nuostatas, tačiau nežinant ar sulauksiu Facebook atsakymo, nutarėme kurti naują, tai nauja pradžia. Kviečiu sekti! ”, - sako Paola Hart.

Gerbėjai naująjį Facebook puslapį gali rasti į paieškos langelį įvedę Paola Hart.

Paola Hart (Paulina Paulauskaitė) 2017-aisiais iškovojo trečiąją vietą konkurse „X faktorius“ ir buvo tituluota kaip viena balsingiausių atlikėjų projekte. Taip pat tais pačiais metais ji įsitvirtino geriausiųjų atlikėjų penketuke ir pelnė diplomatės vardą konkurse „Slavianskij Bazar“. Nuo 2017 metų Paulina gyvena Škotijoje, kur studijuoja Jazz vokalą Karališkoje Škotijos konservatorijoje „The Royal Conservatoire of Scotland“. 2019 metais dalyvavo Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoje.

 

Pranešimą spaudai parengė Karolina Degutytė

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder