Ukrainos žvaigždė į Klaipėdą užsuko atsikvėpti

Ukrainos žvaigždė į Klaipėdą užsuko atsikvėpti

Gastrolių į Lietuvą atvykusios Ukrainos atlikėjos Sofijos Rotaru pirmąja stotele tapo Klaipėda, nors šįsyk dainininkė čia nekoncertuos.

Vakar vakare į Lietuvą iš Kaliningrado atvažiavusi atlikėja, kurią pažįsta ir mėgsta kone visos posovietinės erdvės klausytojai, ypač - vyresniosios kartos atstovai, apsistojo uostamiesčio centre esančiame viešbutyje "Europa Royale". Prieš tai ji dar apsilankė Nidoje, buvo nuvažiavusi iki Palangos, kur pasivaikščiojo jūros pakrante.

Anot S. Rotaru pasirodymus rengiančios koncertinės agentūros "Makroconcert" komunikacijos vadovo Aivaro Gelžinio, atlikėjos nepavadinsi įnoringa, tačiau ji turėjo ir specialių pageidavimų, kaip antai pusryčių meniu, privalomas visiems viešbučiams: rytmetį ant stalo dainininkė norėtų rasti naminių pieno produktų bei kiaušinių, šviežių žalumynų bei ką tik iškeptų bandelių.

Viešnagės Lietuvoje programą susiplanavusi taip, kad joje būtų laiko ir darbui, ir poilsiui bei pasivaikščiojimams, S. Rotaru šiandien popiet išvyks į Šiaulius, kur vakare surengs koncertą.

Vėliau estrados karalienė keliaus į Kauną bei Vilnių - čia koncertai vyks penktadienį bei sekmadienį, tad viešnia turės laiko apžiūrėti miestų įžymybes.

Kodėl šiuosyk S. Rotaru ne koncertuoja, o tik vieši Klaipėdoje, agentūros atstovai nedetalizavo. Pasak A. Gelžinio, pasirodymų Lietuvoje grafikas derintas seniai, ir esminis atlikėjos pageidavimas buvęs turėti vienos dienos pertraukas tarp koncertų.

Paskutinįkart Lietuvoje, taip pat - ir Klaipėdoje, S. Rotaru koncertavo prieš ketverius metus. Čia nuolatinė tokio pobūdžio renginių aikštelė yra Žvejų rūmai, kuriuose telpa per 1000 žiūrovų. Šiaulių arenoje yra vietos 5000-7000 žiūrovų, tačiau šiame mieste, anot A. Gelžinio, nesą tinkamo viešbučio.

Beje, į viešnios pasirodymą Šiauliuose išpirkti visi bilietai, ne ką atsilieka Kaunas bei Vilnius.

Pasirodymų metu S. Rotaru ketina atlikti naujausią jubiliejinę programą. Kartu su atlikėja yra atvykusi 25 žmonių palyda - populiarios dainininkės komandoje vien šokėjų yra 14.

63-ejų S. Rotaru, "Makroconcert" duomenimis, yra viena geriausiai uždirbančių dainininkių pasaulyje. Ji - turtingiausia Ukrainos atlikėja, galinti pasigirti milijoninėmis pajamomis.

Moldavų kilmės žvaigždė per savo karjerą yra išleidusi per 40 albumų ir įrašiusi daugiau nei 400 dainų.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder