Šiandienos "Nebūk atplyšęs" laidoje startuoja pavasaris

Šiandienos "Nebūk atplyšęs" laidoje startuoja pavasaris

Šiandien, trečiadienį, kovo 13 dieną, 20.10 val. kviečiame pasigarsinti „Radijogamos“ stotį (99 FM Klaipėda). Bene vienintelės radijo laidos Lietuvoje, skirtos aktyviam jaunimui – „Nebūk atplyšęs“, klausytojai ne tik išgirs savo mėgstamą muziką, sužinos sau aktualią informaciją, bet ir turės galimybę laimėti prizų.

Kartu su laidos vedėjais Joana ir Michailu kalbėsimės apie tai ar jaučiate artėjantį pavasarį. Laukiame jūsų kūrybingų nuomonių jau dabar, o įdomiausių komentarų autorių laukia šaunūs prizai – pakvietimai išgerti skanios kavos Klaipėdos senamiestyje.

Rubrikoje „Kas? Kur? Kada?“ pristatysime naujausią informaciją apie konkursus bei renginius jaunimui, kuriuos rengia Klaipėdos, Lietuvos ir užsienio organizacijos.

O rubrikoje „Prasivėdink“ supažindinsime bei bendrausime su Klaipėdos liberalaus jaunimo organizacijos atstovais, kurie pristatys savo veiklą bei renginius. Kalbinsime ir Klaipėdos valstybinės kolegijos Studentų atstovybės atstovus, kuriems Jaunimo apdovanojimuose atiteko 2012 metų organizacijos vardas.

Laidos pabaigoje visus supažindinsime su savaitgalio renginiais jaunimui. Taigi - klausytis verta!

Jei nori sudalyvauti laidoje išsakydamas savo nuomonę, paklausdamas ar kažką paskelbdamas, nedelsk – rašyk jau dabar: radijo laidos „Nebūk atplyšęs“ profilyje „Facebook‘e“ arba elektroniniu paštu [email protected]

Laidą rengia Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“.

Informacinis laidos rėmėjas – dienraštis „Vakarų ekspresas“.

Nebūk atplyšęs – junkis prie mūsų!

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder