"Lietuvos ryto" televizijai vadovaus Linas Ryškus

"Lietuvos ryto" televizijai vadovaus Linas Ryškus

Žinomas prodiuseris ir režisierius Linas Ryškus tapo naujuoju „Lietuvos ryto" televizijos generaliniu direktoriumi. Šiame poste jis pakeitė žurnalistą Edmundą Jakilaitį.

L. Ryškus pabrėžė, kad „Lietuvos ryto" televizijos stiprybė yra intelektualus turinys: „Ši televizija pasirinko nelengvą kelią - kurti aukštos kokybės, intelektualų turinį. Tačiau akivaizdu, kad darbas buvo atliktas puikiai ir „Lietuvos ryto" televizija tapo svarbiu nacionaliniu kanalu. Stengsimės, kad televizija išlaikytų tą aukštą kokybę, kuri yra pasiekta dabar."

Svariausia „Lietuvos ryto" televizijos programos dalis - žinios iš Lietuvos ir pasaulio. Taip pat televizija rodo naujausią BBC ir „Discovery" dokumentiką, kritikų įvertintus kino filmus.

Naujasis televizijos vadovas pabrėžė, kad stengsis išauginti auditoriją nemažinant intelektualaus turinio. „Ir toliau daug dėmesio skirsime žinioms iš Lietuvos ir viso pasaulio, rodysime įdomius filmus, atraktyvias laidas, kurios ne tik teiks malonumą, bet ir praturtins mūsų žiūrovus", - portalui lrytas.lt sakė naujasis televizijos vadovas.

Televizijos versle L. Ryškus dirba nuo 1995 metų. Jis kūrė tokius projektus, kaip „Išsipildymo akcija", „Robinzonai", „Dar pažiūrėsim" ir kitus.

Nuo 2004 metų L. Ryškus vadovavo 5 kanalui, kuris 2008 metais virto į „Lietuvos ryto" televiziją. „Kažkada Edmundas iš manęs perėmė televizijos vadovo pareigas, o dabar vėl atidavė man. - juokavo L. Ryškus. - Kai kūrėm 5 kanalą, reikėjo plyname lauke sukurti kažką. Dabar reikia tęsti gerai pradėtą darbą ir išlaikyti kokybės lygį."

Nors E. Jakilaitis nebevadovaus „Lietuvos ryto" televizijai, tačiau jis ir toliau kurs populiarias laidas „Lietuva tiesiogiai" ir „27/7".

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder