Prostitutės paslaugomis nepatenkintas klientas pasiskundė policijai

Kodėl vyrai eina pas prostitutes: norisi įvairovės ir jos nesako „ne"

Italų psichologų tyrimo duomenimis, 9 milijonai Italijos gyventojų naudojasi prostitučių paslaugomis. Iš jų - 9 procentai klientų yra nepilnamečiai, o 22 proc. - nuo 19 iki 25 metų amžiaus.

Šie skaičiai provokuoja klausimą: nejaugi vyrai pačiame jėgų žydėjime negali arba nenori susirasi sau poros, o jeigu nenori, tai kodėl?

Vyrams norisi įvairovės

Psichologų tyrimai byloja, kad vyrų fantazija ir vaizduotė labai atsilieka nuo moterų, o smalsumas - viršija moteriškąjį.

Būtent dėl to dauguma vyrų domisi pornografija, tokio pobūdžio filmais, žurnalais, žiūri striptizus ir lanko viešnamius.

Visiškai nebūtina, kad vyras svajotų apie ilgalaikius santykius su moterimi, sutverta pagal Pamelos Anderson figūrą ir kitus panašumus, tačiau nors kartą gyvenime pačiupinėti penktąjį dydį nori beveik visi.

Prostitutės nesako "ne"

Kiekvienas žmogus turi kitokį seksualinį temperamentą: vienos moterys visą gyvenimą tenkinasi rąsto vaidmeniu, pasirinkusios sau partnerį-misionierių, kitos savo seksualiniuose žaidimuose aktyviai naudoja visokius niekelius iš sekso parduotuvės.

Situacija ideali, jeigu partnerių seksualiniai temperamentai sutinka, tačiau, deja, idealas dažniausiai neatitinka realybės.

Ta pati psichologija liudija, kad moterys ne tokios konservatyvios nei vyrai, tačiau toli gražiu ne kiekviena moteris sutiks mylėtis trise, leisis surakinama antrankiais ir kt.

Jeigu vyras pasiūlys partnerei neįprastą sekso žaidimo variantą, nežinia, kokios reakcijos sulauks...

Su prostitutėmis daug paprasčiau.

Jeigu tik norėsite, jos jus ir suriš, ir kojomis pamindžios, ir brutualiai išprievartaus.

Pinigai tai jūsų.

Vyrai vengia rimtų santykių

Besąlygiška meilė - tas pat, kas ir abejingumas.

Kalba eina apie tokius partnerių santykius, kai vienas kitam nediktuoja jokių sąlygų, o tenkinasi principu "daryk ką nori, tai ne mano reikalas.

Realybėje tarpusavio santykiai - sudėtingas reikalas.

Tenka rasti kompromisą, taikytis su kai kuriais partnerio trūkumais, mokytis atleisti, adekvačiai priimti jo gimines ir draugus, taikytis su jo pomėgiais net tuo atveju, jeigu jie kelia tam tikrą diskomfortą.

Taigi tenka eikvoti laiką ir dvasines pastangas, kad būtų pasiektas abipusis sutarimas.

Su prostitute pasiekti abipusį sutarimą daug lengviau: sumokėjai pagal tarifą - mėgaukis malonumais.

Nereikia vaikščioti su ja po parduotuves, pažindintis su jos mama, klausytis kasdienių verkšlenimų dėl celiulito ir sentimentalių istorijų apie mokyklos draugę, kurią neseniai paliko vyras. Galų gale prostitutė nepadovanos jums "kindersiurprizo".

Prostitucija - sąžiningas verslas

Prostitutės bent jau sąžiningos, - pasakė vienas vyras.

- Jos nelandžioja po kišenes, nereikalauja dovanų ir kiekvieną kartą nenusisuka į sieną sakydamos "man skauda galvą", kai tu padarei ne taip, kaip ji tikėjosi.

Šiuose žodžiuose galima įžvelgti tiesos.

Nuo Senovės Graikijos laikų moterys naudoja galingą ginklą vyrams paveikti - jos atsisako mylėtis.

Aristofano komedijoje "Lisistrata", parašytoje apie prieš pustrečio šimtmečio, pasakojama, kaip reikalaudamos taikos tarp Atėnų ir Spartos, graikės savo vyrams paskelbė sekso boikotą.

Galbūt karo metu toks elgesys pateisinamas, tačiau ir taikos metu moterys nesibodi manipuliuoti tokiomis antihumaniškomis priemonėmis.

Pastarąjį tvirtinimą patvirtina olandų atlikta apklausa.

Atsakydamos į klausimą "Kaip jūs kerštaujate savo partneriui?", 90 proc. (!) moterų prisipažino, kad jų keršto įrankis yra atsisakymas mylėtis.

Pagaliau dauguma žmonių įsitikinę, kad pirmąją seksualinę patirtį geriausia gauti iš prostitutės.

Pavyzdžiui, carinėje Rusijoje daugiau kaip 47 proc. (!) jaunų žmonių lytinį gyvenimą pradėdavo su prostitute.

Dabar šis procesas sumažėjo iki 17 proc. - tai irgi nemažai.

Iš šių žmonių nepatenkintais pirmąja seksualine patirtimi liko vos daugiau nei 22 proc.

O tarp tų, kurie seksualinį gyvenimą pradėjo su savo išrinktąja, nepatenkintųjų kur kas daugiau - 64 proc. Galima spėti, kad prostitutė nenusituokiantįjį deramai pamokys.

Profesinis etiketas ir ekonominis stimulas neleis jai pažeminti naujokėlio.

ve.lt

Pagal užsienio spaudą

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder