Ką žiūri vandentvarkos vadovai?

Ką žiūri vandentvarkos vadovai?

Valentinas Miltienis, bendrovės „Vilniaus vandenys“ generalinis direktorius:

Per LRT kartais žinias pasižiūriu. CNN, sporto, filmų kanalus. Man atrodo, kad lietuviškas žinių formatas yra neįdomus, man įdomiau žiūrėti rusiškas žinias ar tai, kaip pasaulis pateikiamas CNN kanale. Man patinka istoriniai, kriminaliniai filmai, dramos. Nepatinka banalūs, klišiniai filmai. Anksčiau žiūrėdavau „Dviračio šou“. Tie šokėjėliai ir dainorėliai, kurių formatas tas pats jau šešerius ar aštuonerius metus, man nusibodo. Lietuvoje idėjų badas. Diskusinės laidos irgi banalios ir pritemptos.

Linas Baltrėnas, bendrovės „Kauno vandenys“ generalinis direktorius:

Šiaip žiūriu informacines laidas. Patinka LRT laida „Panorama“, LNK žinios. Mėgstu pramogines laidas, patinka „Dviračio šou“. Mėgstu „Discovery“, „National Geographic“. Mėgstu filmų kanalus, man patinka „Balticum Auksinis“. Ten kartais rodo neblogus filmus, mažiau reklamų. Labai nemėgstu reklamos, kuo jos mažiau, tuo geriau. Dar kartais mėgstu „TV1000“ kanalą. Man patinka pažintinės, mokslo tiriamosios laidos apie naujausius atradimus, pasiekimus, naujausias technologijas.

Leonas Makūnas, bendrovės „Klaipėdos vanduo“ generalinis direktorius:

Mano mėgstamiausios programos yra „Viasat History“ ir „Animal Planet“. Mėgstu pažiūrėti „Balticum“ televizijos kanalo ar kurio nors kito lietuviško kanalo žinias. Sekmadieniais visada stengiuosi pažiūrėti laidą „Popietė su Algimantu Čekuoliu“. Mėgstu istorines laidas ir filmus, taip pat laidas apie sodą, gamtą, tokias kaip „Svajonių sodai“. Kai turiu daugiau laiko, mėgstu pažiūrėti lengvus filmus, ypač detektyvinius apie Šerloką Holmsą ar ką nors iš Agatos Kristi kolekcijos.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder