Inga Jankauskaitė ir du jos vyrai: ”Tai galimybė pažinti ją kitokią...”

Inga Jankauskaitė ir du jos vyrai: ”Tai galimybė pažinti ją kitokią...”

Teatro ir kino aktorė bei televizijos laidų vedėja Inga Jankauskaitė kartu su gitaristais Tomu Varnagiriu ir Audriumi Piragiu ir šiais metais grįžta į didžiuosius Lietuvos miestus su jaudinančia ir labai moteriška programa "Aš tave labiau...”.

“Tai akustinis, gyvo garso kino dainų, poezijos ir romansų koncertas trimis kalbomis. Apie vyrą ir moterį tokius, kokie jie yra iš tikrųjų. Apie aistrą ir skaudulius. Apie ilgesį to, kuris tavo. Apie saugų glėbį ir staigius posūkius. Apie atradimo džiaugsmą ir išmintį...” - sako Inga. Žinantiems Ingą tik iš televizijos ekranų, šie koncertai bus puiki galimybė pažinti ir atrasti ją visiškai kitokią.

‘’Dabar toks laikas, kad retas žmogus yra laikęs rankose poezijos tomelį. Jam darosi vis sunkiau susikoncentruoti ir kažką išklausyti iki galo. Todėl reikalingas savotiškas “tarpininkas",”vertėjas “, kuris parašytą žodį atneštų ir įdėtų jam į širdį. Mano tikslas – parodyti, kad poezija ir romansas – nėra kažkas nežemiška, be galo manieringa ir sentimentalu. Anaiptol - tai labai tikroviška, realu, moteriška ir atpažįstama. Leiskite man padėti jums tai atrasti” - į koncertus kviečia Inga.

Koncertai vyks:

Šiauliuose "Saulės“ koncertų salėje balandžio 9 d. 18 val.

Klaipėdoje “Koncertų salėje“ balandžio 10 d. 18 val.

Kaune “Vdu didžiojoje salėje" balandžio 11 d.19 val.

Panevėžyje Bendruomenių rūmuose balandžio 24 d. 18 val.

Vilniuje. Kongresų rūmuose balandžio 25 d. 19 val.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder