GeraiGerai su vokalistu Karoliu Rupkumi pristato kūrinį "Without Them"

GeraiGerai su vokalistu Karoliu Rupkumi pristato kūrinį "Without Them"

Gimus sūnui muzikos prodiuseris GeraiGerai trumpam dingo iš viešosios erdvės. Vis dėlto darbai niekada nė nebuvo sulėtinę pagreičio. Vaikinas primena, kad dar šį rudenį pasirodys naujas albumas, o laukiantiems jo pristato trečiąjį singlą „Without Them“.

„Šiuo metu išgyvenu kūrybinį pakilimą. Vos ne kas savaitę galėčiau paviešinti po naują darbą. Be galo tuo džiaugiuosi, nes jau dabar matau, kad į albumą nepateks nė vienas nors šiek tiek silpnesnis kūrinys“, – atviravo atlikėjas. GeraiGerai mini, kad diske bus galima išgirsti keletą skirtingo kalibro vokalų, vienas jų – klaipėdiečio Karolio Rupkaus, su kuriuo ir įrašyta daina „Without Them“.

Karolis Rupkus. M. Špakausko nuotr.

Karolis uostamiesčio klausytojams geriau žinomas kaip kadaise egzistavusios poproko grupės „Arrogantics“ veidas. Aštuonerius metus aktyviai muzikinėje scenoje veikę jaunuoliai aplankė ne vieną festivalį ir visoje Lietuvoje surengė daugiau nei du šimtus koncertų.

„Dabar pradedu savo solinę karjerą, tad gavęs žinutę iš GeraiGerai maloniai nustebau. Sekiau jo veiklą bei klausiau kuriamos muzikos. Kadangi esu kiek iš kitos scenos, visada norėjau išbandyti jėgas elektronikoje“, – pasakojo vokalistas Karolis. „Pažįstami nebuvom, bet gavęs pasiūlymą padaryti bendrą kurinį nė nedvejojęs sutikau. Ir panašu, kad rezultatas pateisino lūkesčius“.

Kiek anksčiau GeraiGerai pristatė savo klausytojus jau spėjusias atrasti kompozicijas „Super Ladygirl“ ir „Hammock“.

GeraiGerai su Karoliu Rupkumi įrašyta daina:

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder