Gedintys muzikos atlikėjai atšaukia savo pasirodymus Prancūzijoje

Gedintys muzikos atlikėjai atšaukia savo pasirodymus Prancūzijoje

Prie gedinčios roko grupės "U2" prisijungė "Motorhead", "Coldplay" ir "Foo Fighters", dėl išpuolių Paryžiuje atšaukusios savo pasirodymus, skelbia BBC.

Roko grupė "Foo Fighters", turėjusi Paryžiuje koncertuoti pirmadienį, atšaukė visus likusius Europos turo koncertus dėl "šio beprasmio smurto".

Kita sunkiosios muzikos grupė "Motorhead" sekmadienį Prancūzijos sostinėje turėjusį vykti koncertą perkėlė į sausio mėnesį.

Savo koncerto tiesioginę transliaciją atšaukė ir grupė "Coldplay".

Penktadienį atakos įvykdytos Paryžiaus koncertų salėje, stadione, restoranuose ir baruose.

89 žmonės žuvo "Bataclan" koncertų salėje per JAV roko grupės "Eagles of Death Metal" pasirodymą. Grupės nariai nenukentėjo, tačiau žuvo britas, pardavinėjęs grupės atributiką.

"Mūsų mintys ir maldos skirtos visiems, kurie buvo sužeisti ar neteko mylimų žmonių", - savo "Facebook" paskyroje rašė "Foo Fighters".

Roko grupė sekmadienį turėjo koncertuoti Turine, ketvirtadienį Barselonoje, o lapkričio 16-17 dienomis Prancūzijoje.

JAV metalo grupė "Deftones", sekmadienį ir pirmadienį turėjusi surengti du pasirodymus "Bataclan" koncertų salėje, taip pat atšaukė savo pasirodymus.

"U2", Paryžiuje turėjusi koncertuoti šeštadienį, atšaukė pasirodymą ir prisijungė prie žmonių gedinčių šalia "Bataclan" koncertų salės.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder