Dramos teatras pradeda naują sezoną

Dramos teatras pradeda naują sezoną

Žvejų rūmuose tebesiglaudžiantis Klaipėdos dramos teatras kviečia į pirmąją šio sezono premjerą. Paskutinėmis šios savaitės dienomis vyks spektaklis, kurtas pagal prancūzų dramaturgės, aktorės bei režisierės Yasminos Rezos rašytą pjesę "Po atsisveikinimo".

Spektaklio režisierius Alvydas Vizgirda, kalbėdamas apie spektaklio siužetą, akcentavo, jog iš pirmo žvilgsnio viskas atrodo labai paprasta.

"Scenoje matome du brolius ir seserį, kurie jau seniai nebeturi mamos ir ką tik palaidojo tėvą. Namuose visi trys vaikai buvo auklėti šaltai, teisingai, bet vargu ar visi trys yra patyrę meilę ir švelnumą - tuos dalykus, kurie yra labai reikalingi kiekvienai šeimai. Siužetas nuo to ir prasideda. Visi sunkumai, visos nuoskaudos yra susiję su jaunystėje nepatirta meile", - pasakojo A. Vizgirda.

Jis tikino, kad šis spektaklis žiūrovus turėtų sudominti tuo, kad pati pjesė nėra realistinė, tačiau skverbiasi į mūsų širdis ir jausmus.

A. Vizgirda negailėjo padėkos žodžių savo komandai, su kuria dirbo ruošdamas šį spektaklį.

"Esu patenkintas, kad darbas buvo sklandus. Tarp manęs ir komandos nebuvo jokių trinčių ar nemalonių dialogų, kurių daugumoje spektaklių būna", - atviravo režisierius.

Pjesėje vaidina Darius Meškauskas (kuriam, beje, premjeros dieną sukaks 50 metų), Igoris Reklaitis, Eglė Barauskaitė, Rimantas Pelakauskas, Regina Šaltenytė, Toma Gailiutė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder