Ryto kelionę autobusu pagardino kava

Ryto kelionę autobusu pagardino kava

Lietingą ir niūroką penktadienio rytą keliaujančiuosius viešuoju transportu pradžiugino "Klaipėdos švenčių" kolektyvas, autobuso keleivius vaišinęs kava.

Šįryt pusę dešimtos iš Vingio gatvės pajudėjo specialus 5-ojo maršruto autobusas. Jame smagų šurmulį kėlė gyvybingas ir gausus VšĮ "Klaipėdos šventės" kolektyvas, lydimas praėjusių metų Jūros šventės simbolio ryklio.

Kiekvieną į autobusą įlipantį keleivį renginių organizatoriai pasitiko su plačia šypsena, kavos puodeliu ir artėjančių didžiųjų renginių Klaipėdoje programa. Gerai nuotaikai palaikyti kelionės metu skambėjo ir specialiai atrinktos dainos - kūriniai tų grupių, kurias miestiečiai galės išgirsti Jūros šventės koncerte. Kavą kūrybingasis kolektyvas dalino autobusui važiuojant visą maršrutą - nuo Jūrininkų stotelės Vingio gatvėje iki Žiedo stotelės Kretingos gatvėje ir atgal.

"Klaipėdos švenčių" pasivažinėjimas su kava - vienas iš Kultūros dienai skirto projekto "Atvira kultūra" renginių, kai miesto viešajame transporte kultūros kūrėjai rengia miestiečiams netikėtus pasirodymus bei susitikimus.

"Tai yra mūsų kolektyvo prisistaymas miesto benduromenei, kuriai mes rengiame didžiuosius miesto renginius, dėl kurių stengiamės. Norėjome miestiečius šį rytą sušildyti kava ir kartu pakviesti juos į artėjančius renginius - Laivų paradą, Jūros šventę, didžiųjų burlaivių regatą. Pasitinkame žmones su kava, iš pradžių būna atsargūs ir klausiami žvilgsniai, o vėliau kava ir šypsena sušildo. Taip ir važiuojame - su kava ir pašnekesiais", - šypsojosi "Klaipėdos švenčių" kūrybos vadovė Dalia Grikšaitė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder