Povilas Vanagas priėmė drifto iššūkį ant ledo

Povilas Vanagas priėmė drifto iššūkį ant ledo

„Kolekcinio automobilio savininkas sunkiai tvardė savyje įtampą matydamas, kaip aš su pačiūžomis vairuoju jo 30 metų senumo „Porsche“ ir slystu šonu ant ledo“, – taip Povilas Vanagas prisimena tą naktį, kai ledo arenoje vyko antrojo šou „Roko simfonija ant ledo“ reklaminio klipo filmavimo darbai.

Kiekvienais metais Margarita Drobiazko ir Povilas Vanagas savo šou suteikia vis naujų atspalvių ir emocijų. Šiemet su režisierės Rasos Micachienės pagalba ledo šou laukia transformacija – jame žiūrovai galės išvysti ne tik geriausių pasaulyje čiuožėjų pasirodymus, išgirsti simfoninio orkestro ir žinomų Lietuvos dainininkų gyvai atliekamas roko balades, bet ir tapti naujo Gineso rekordo siekimo liudininkais bei pamatyti visiškai naują savo turiniu, forma ir emocijomis šou.

„Rašydama reklaminio klipo scenarijų ir vėliau įgyvendinama jį filmavimo aikštelėje, norėjau parodyti, kad šiemet ledo šou atsinaujina, kad mes nuolat ieškome naujų išraiškos formų, kurios gali intriguoti žiūrovą. Šiais metais ledo šou bus visiškai kitoks nei anksčiau, todėl filmuodami reklaminį klipą norėjome šiek tiek praskleisti uždangą ir užsiminti apie tai, ką žiūrovai galės pamatyti antrojoje „Roko simfonijoje ant ledo“, kuri bus rodoma didžiausiose šalies arenose gruodžio mėnesį. Šiais metais šou planuojame papildyti daugybe įvairių ir naujų elementų, todėl ir vaizdo klipe norėjosi parodyti visą tą virsmą, kad žiūrovas pasijustų patekęs į teatro salę, o vėliau, net nesupratęs kaip, atsidurtų ant ledo“, – sako ledo šou režisierė. 

Dieną klipo filmavimas vyko atnaujintame Šakių kultūros centre, o naktį – ledo arenoje. „Jau antrus metus iš eilės klipo filmavimas tampa mums nepaprastai žaviu ir kūrybišku procesu, kuris suteikia dar ir gausybę naujų patirčių. Pavyzdžiui, naktį tekęs išbandymas suvaldyti 30 metų „Porsche“ automobilį, kurį aš vairavau su pačiūžomis. Dar norisi pridurti, kad nuostabi režisierės R. Micachienės suburta komanda ir operatoriaus Manto Plyniaus gebėjimai daro stebuklus! Esame
nepaprastai dėkingi visiems, kurie prisidėjo prie rokiško ledo klipo gimimo“, – sako P. Vanagas.

Antrojo P. Vanago ir M. Drobiazko ledo šou „Roko simfonija ant ledo“ premjera įvyks gruodžio 11 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, gruodžio 12 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje ir gruodžio 13 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder