Nenuspėjamas ir įvairus naujasis Plungės kultūros centro sezonas

Nenuspėjamas ir įvairus naujasis Plungės kultūros centro sezonas

Prasidedant 82-ąjam kūrybiniam veiklos sezonui Plungės kultūros centro darbuotojai ruošia  pripažinimą pelniusių, tradicinių ir visiškai naujų renginių, festivalių, koncertų ir projektų repertuarą. Tikimės, kad net įnoringiausius  savo lankytojus ir žiūrovus stebinsime  renginių pasiūla ir  galimybe savo laisvalaikį praleisti lankant  net 22 skirtingus meno kolektyvus, klubus, studijas  ar neformalaus švietimo programas.

Plungės kultūros centre galima vaidinti, dainuoti, šokti, piešti, muzikuoti ar užsiimti kita menine, kūrybinė, bendruomenine  veikla. Sudaromos puikios galimybės užsiimant patinkančia veikla, pakeliauti po pasaulio šalis, susipažinti su naujais žmonėmis, išmokti nežinomų dalykų ar kalbų, atrasti savyje naujus talentus ar tiesiog aktyvios ir kultūriškos aplinkos apsuptyje įprasminti savo laisvalaikį.

Didžiuodamiesi vasarą pelnytu geriausiu šalies aukščiausios kategorijos kultūros centro apdovanojimu - nominacija dar šiais metais pakviesime į teatro ,,Saula“ premjerinius net keturis spektaklius, į tradicija tapusį ,,Didįjį Plungės Jomarką“, kviesime į Plungės kultūros centro simfoninio orkestro jubiliejinius koncertus.

Tikimės įvyks tarptautinio  folkloro festivalio ,,Saulelė raudona“ koncertiniai pasirodymai, stebins projekto ,,Atviras teatras 24“ laisvo kūrybiškumo vakarai ir kūrybinės laboratorijos,  kviesime pasigrožėti „Stanislovas Riauba – Žemaitijos Andersenas“ – XX jaunųjų menininkų sąjūdis Žemaitijoje“ jaunųjų kūrėjų darbais. Plungės kultūros centrui vykdant profesionalaus teatro pristatymo regione projektą Plungėje naujausius spektaklius rodys  ir žiūrovus stebins geriausi šalies teatro profesionalai: teatras ,,Meno fortas“, Kauno šokio teatras ,,Aura“, Nacionalinis Kauno dramos teatras ir gausybė kitų profesionalių ir populiarių aktorių.

Metus pabaigsime su išskirtiniais, autoriniais renginiais: kalėdinių giesmių vakaru, kalėdinių pasakų sekimu, teatralizuotu šventiniu koncertu  visai šeimai  ,,Kalėdų rytą“ ir kaip visada nenuspėjamai užburiančiu renginiu  ,,Senuosius palydint“.

2021 metais  organizuosime tautinių šokių respublikinį konkursą ,,Šoktinis“, festivalį ,,Laisvės vaikai“, tradicinę teatro šventę ,,Vaikiško teatro pavasaris“, teatrų festivalį ,,Mažoji Melpomenė“, pučiamųjų orkestrų festivalį, edukacinių renginių ciklus.  Vasarą kviesime į renginius prie fontano ir naktyje pulsuojančios klasikinės muzikos koncertus.

Naująjį sezoną tikimės būti šalia Jūsų, būti reikalingais, neprarasti žiūrovų populiarumo, stebinti tradiciniais ir netradiciniais renginiais, sudominti net pačius įnoringiausius lankytojus. Kviečiame tapti mūsų meno kolektyvų nariais, kviečiame lankytis mūsų organizuojamuose ir pas mus vykstančiuose renginiuose, kviečiami būti drauge – gerų emocijų namuose.

 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder