„Melodija“ pristatė kompaktinį diską

„Melodija“ pristatė kompaktinį diską

Vėžaičių kultūros centro vokalinis moterų ansamblis „Melodija“ (vadovė Daiva Šilinskienė) išleido kompaktinę plokštelę. Jos pristatymo koncerte „Melodija Jums“ šokiai, muzika ir dainos skambėjo rėmėjams, kurių finansinė pagalba paspartino kompaktinio disko leidybą, taip pat vėžaitiškiams ir svečiams.

Ansamblis „Melodija“, susikūręs 2012 m., aktyviai koncertuoja rajono renginiuose, dalyvauja respublikiniuose bei tarptautiniuose vokalinių ansamblių konkursuose, festivaliuose.

Respublikiniame vokalinių ansamblių konkurse Joniškyje „Laisvė – Lietuvos širdis“ pelnė antrąją vietą, o respublikiniame festivalyje-konkurse „Dainomis apjuosta“ laimėjo gražiausios dainos apie Lietuvą nominaciją.

Kolektyvas bendradarbiauja su latviais: dalyvavo festivalyje „Sušildykim Baltijos tautas“ Baltijos vienybės dienai paminėti, kurį organizavo Klaipėdos apskrities latvių asociacija „Atpūta“, taip pat atstovavo Klaipėdos rajonui Senųjų amatų festivalyje Ziemupėje.

Koncerte pristatytos ne tik kompaktiniame diske įrašytos dainos, bet ir nauji, publikai negirdėti kūriniai. Ansamblį sveikino senjorų šokių kolektyvas „Klaipėdos zunda“, Juknaičių vokalinis moterų ansamblis „Vėjūnė“, Kartenos mišrus ansamblis „Rapsodija“.

Kompaktinis diskas „Melodija“ – vienerių metų darbo rezultatas – lygiai prieš metus, balandžio mėnesį, plokštelė buvo įrašoma mobilioje studijoje, o šiais metais jau galima džiaugtis produktu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder