Kalėdinių vitrinų puošėjams - dovanos

Kalėdinių vitrinų puošėjams - dovanos

Vakar Klaipėdos merijoje apdovanoti "Vakarų ekspreso" ir miesto Savivaldybės surengto kalėdinių vitrinų konkurso nugalėtojai.

Trims pirmosioms vietoms - Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centrui, Klaipėdos miesto savivaldybės viešajai bibliotekai ir drabužių išparduotuvei "Krūta" bei interneto skaitytojų favoritui - "Saulėtekio" progimnazijai - įteikta miesto vėliava, "Vakarų ekspreso" reklamos paslaugų interneto portale paketas bei kitos vertingos dovanos.

Kvietimais į Koncertų salės renginius bei laikraščio prenumeratomis apdovanoti dar šeši miestą papuošę verslininkai ir įstaigų atstovai: Klaipėdos "Saulėtekio" progimnazija, gėlių salonas "Puokštė", Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos mokiniai, kavos namai "Musangas", taip pat drabužių parduotuvė "Gausa" bei batų parduotuvė "Dolita".

"Smagu, kad jau daugelį metų puoselėjama tradicija surengti konkursą, kuris, prisidedant prie bendros miesto puošybos, dalyviams ir organizatoriams suteikia dvasinį pakylėjimą. Tikiuosi, jog noras puošti miestą bus ne tik proginis, bet nuolatinis, ir jis užkrės kitus", - visiems dalyviams dėkojo uostamiesčio meras Vytautas Grubliauskas.

Prieš įteikiant dovanas padėkos žodį tarė ir dienraščio "Vakarų ekspresas" redaktorius Rytis Savickis. "Ši graži tradicija rengti konkursą skatina pažvelgti, kaip kalėdinių tradicijų atžvilgiu keičiasi miestas, galime pastebėti, kaip prie to vis aktyviau prisijungia verslas, - pasidžiaugė jis. - Tačiau taip pat norėtųsi puošiant miestą matyti daugiau bendrumo. Tikiu, jog galbūt kitąmet konkurso dalyviai savo pavyzdžiu "užkrės" ir kaimynus, ir taip sukursime vieną gražų stebuklą."

Nugalėtojus rinko komisijos nariai: Lietuvos architektų sąjungos Klaipėdos skyriaus valdybos narys Vladas Balsys, Lietuvos dailininkų sąjungos Klaipėdos skyriaus narys Simas Žaltauskas, Vilniaus dailės akademijos profesorius, dizaineris Vakaris Bernotas. Vakar jie dar sykį pasidalijo įžvalgomis, pasiūlė kitais metais vitrinas daugiau puošti ryškiomis spalvomis bei savos kūrybos šventinėmis dekoracijomis.

Konkurso nugalėtojai ragino vieni kitus puoštis ne tik kalėdiniu laikotarpiu, bet ir kitomis progomis - kad ir Valentino dienos proga.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder