Aptartos naujų renginių galimybės Klaipėdoje

Aptartos naujų renginių galimybės Klaipėdoje

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas kartu su festivalių organizatoriumi, idėjų nestokojančia asmenybe Algirdu Barniškiu aptarė miesto galimybes kultūriniams renginiams.

Tokių festivalių kaip „Bliuzo naktys“, „Roko naktys“ ir „Galapagai“ organizatorius Lietuvoje ieško naujų vietų, kur būtų galima organizuoti kultūrinius renginius.

Kaip patrauklų miestą renginiams organizatorius mato Klaipėdą, todėl susitikimo metu buvo aptarta Klaipėdos miesto infrastruktūra, galimybės.

Algirdas Barniškis neslėpė, kad Klaipėda ypač patraukli vasaros metu, nes žmonės vasaroti ir gerai praleisti laiką vyksta būtent prie jūros.

„Konkrečių planų dar nėra, tačiau galvojama ne tik apie didelius festivalius, tačiau ir dienos metu vykstančius renginius“,– sakė organizatorius.

„Šis žmogus savo veikla yra ne kartą įrodęs savo gebėjimus ir kūrybiškumą, todėl man labai smagu, kad Algirdas Barniškis domisi mūsų miestu ir jo galimybėmis“,– gražiais žodžiais apie organizatorių atsiliepė miesto meras.

Pasak mero Vytauto Grubliausko, Klaipėda tikrai atvira naujiems kūrybiniams sumanymams, o ypač tokiems, kurie išplečia Klaipėdos kultūros uosto įvaizdžio galimybes.

„Manau, kad Klaipėdoje tikrai galima išnaudoti esamas erdves naujų kūrybinių sumanymų įgyvendinimui, kol kas nekonkretizuojant renginių stiliaus“,– sakė miesto meras.

Kaip tinkamas renginiams vietas jis įvardina kruizinių laivų terminalą, stovėjimo aikštelę Melnragėje, lankininkų bazę Smiltynėje.

Klaipėdos miesto meras kartu su festivalių organizatoriumi Algirdu Barniškiu tiki, kad tai ne paskutinis jų susitikimas, o į Klaipėdą atkeliausiančios kūrybinės idėjos čia greit prigis. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder