Režisierius Emilis Vėlyvis kuria serialą apie karantiną

Režisierius Emilis Vėlyvis kuria serialą apie karantiną

Birželio 8 d. Lietuvoje didžiausios vaizdo transliacijų internetu platformos Go3 žiūrovai galės pamatyti vieną pirmųjų pasaulyje serialų apie karantiną. Naujas režisieriaus Emilio Vėlyvio 10-ties dalių serialas „Mano meilė karantinas“  nustebins originalia istorija ir garantuos humoro dozę, net patiems rimčiausiems.

Dabartinių gyvenimo aktualijų įkvėptą nuotykių komediją pristato Go3 platforma. Po vieną seriją per savaitę pirmieji išvys Lietuvos žiūrovai, o vėliau galės mėgautis ir latviai bei estai.

„Džiaugiuosi galėdamas pristatyti dar vieną Go3 originalaus turinio serialą – „Mano meilė karantinas“. Šių dienų karantino situacija sujungta su režisieriaus Emilio Vėlyvio ir komandos talentu virto kažkuo itin stebuklingu. Tikiu, kad išskirtinę komiško serialo kokybę įvertins net ir patys išrankiausi žiūrovai. Savo ruožtu noriu pažadėti, kad tikrai nustebinsime žiūrovus net keliomis Go3 originalaus turinio premjeromis dar šiais 2020-ais metais“, – dar daugiau premjerų žada Jan Wykrytowicz, TV3 Grupės „PayTV Baltics“ generalinis direktorius.

Pasak režisieriaus E.Vėlyvio pirmasis jo Lietuvoje kuriamas serialas išsiskirs absoliučiai originaliu scenarijumi ir bus aktualus bet kokio amžiaus žiūrovams.

„Serialo „Mano meilė karantinas“ didžiausias scenaristas ir kūrėjas buvo pats virusas, karantinas. Jei nebūtų kilusi ši pandemija, nebūtų net minčių kurti šį serialą. Geri tarpusavio santykiai su TV3 Grupe paskatino mane imtis šio intriguojančio projekto, kuris kolkas, mano nuomone, yra unikalus ne tik Baltijos šalių bet ir viso pasaulio mastu. Filmavimo procesas vyksta, o tema dar vis aktuali, o mes visi joje gyvename “, – kaip karantino apribojimai virto įkvėpimu dalinasi E.Vėlyvis.

Komiškame nuotykių seriale pagrindinius vaidmenis atliks puikiai pažįstami kino bei teatro aktoriai: Audrius Bružas, Andrius Žiurauskas, Rimantė Valiukaitė. Be to išvysime ir kviestinius svečius – Mindaugą Papinigį, Donatą Šimukauską, Sakalą Uždavinį, Aldoną Vilutytę ir kt.  

Tikimąsi, kad naujasis serialas „Mano meilė karantinas“ taps dar vienu itin sėkmingu Go3 originalaus turinio kūriniu ir džiugins žiūrovus Baltijos šalyse. Šiemet Go3 pristatytas milžiniško populiarumo sulaukęs lietuviškas serialas „Gaujų karai. Smaugliai“ viršijo visus žiūrimumo rekordus.

Go3 platformos turinys pasiekiamas internete adresu www.go3.lt ir per programėles, veikiančias „Android“ ir „iOS“ operacines sistemas turinčiuose išmaniuosiuose įrenginiuose – telefonuose ir planšetiniuose kompiuteriuose. Platformos vaizdo turinį galima žiūrėti ir dideliuose ekranuose – 2016 m. ir naujesniuose „Samsung“ (su Tizen įranga) ir „LG“ (su WebOS3+) televizoriuose ir kituose įrenginiuose su įdiegta  Android TV programine įranga arba su specialiu „Chromecast“ priedėliu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder