Jurgita Jurkutė pasuko aktorystėn

Jurgita Jurkutė pasuko aktorystėn

Viena mylimiausių Lietuvos televizijos vedėjų Jurgita Jurkutė vaidins naujoje romantinėje komedijoje „Valentinas už 2rų“. Pagrindinis dėmesys kino juostoje sutelktas į žmonių tarpusavio santykius bei nuoširdumą. Istorija vėl pasisuks apie netikėtus ir lauktus Valentino nakties stebuklus, šilumos troškimą ir meilės atradimo džiaugsmą. J.Jurkutė ir Algirdas Gradauskas juostoje įkūnys įsimylėjėlius.

Abu aktoriai pasidalino mintimis apie filmavimus ir darbą kine. „Laukiant premjeros smalsu ir neramu. Padaryti nieko nebegali, o aš, būdama maksimaliste, regis, daryčiau ir daryčiau. Stengiuosi nustumti jaudulį, juk šiandien mums - tai praeitas etapas, o žiūrovui - nauja patirtis“, - svarstė J.Jurkutė. Ji prisipažino, kad premjerą kino teatruose vertina labiau kaip kontrolinį negu kaip kad malonumą.

„Manau, dauguma šios profesijos atstovų jaučiasi panašiai. Stebiu techniškai, analizuoju, matau klaidas arba pasidžiaugiu, bet aktorinio meistriškumo studijos atėmė iš manęs teatro ir kino magiją“, - prisipažino J.Jurkutė. Ji tikino, kad nors filme jos vaidmuo nėra pagrindinis, juostoje yra akimirka, kuri - tarsi mažytė aktorės tikėjimo paslaptis.

Kalbėdamas apie būsimą premjerą J.Jurkutės „mylimasis“ A.Gradauskas antrino laukiantis didžiojo filmo pristatymo kaip žinių patikrinimo mokykloje. „Matyti save didžiajame ekrane - nėra labai linksmas nuotykius. Aš negaliu atsiriboti ir žiūrėti, tarsi ten būčiau ne aš, kažin, ar gali ir kiti. Būtų smagu savęs nepažinti, būtų geras... Bet tai vargu ar įmanoma, juk net ir pačiame didžiausiame niekše yra dalelė tavęs. Todėl premjera aktoriui - tarsi kontrolinis“, - kalbėjo jis.

Filme aktorius mėgina rasti balansą tarp sveiko proto ir aklo žmonių juokinimo. „Labai laukiu premjeros ir žiūrovų verdikto. Žiūrovai labai svarbūs, be jų jausčiau tuštumą ir nereikalingumą, tačiau svarbu neperžengti visiško pataikavimo ribos“, - sakė A.Gradauskas.

Parengta pagal dienraščio „Respublika“ priedą „TV publika“

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder