Filme „Apgaulės meistrai“ kino žvaigždės sukūrė itin įtaigų iliuzijų ir vikrių triukų pasaulį

Filme „Apgaulės meistrai“ kino žvaigždės sukūrė itin įtaigų iliuzijų ir vikrių triukų pasaulį

Intriguojantis katės ir pelės žaidimas laukia žiūrovų filme „Apgaulės meistrai“ (angl. „Now You See Me“). Elitinės Federalinio tyrimų biuro (FTB) pajėgos mėgina sustabdyti superkomandą iš garsiausių pasaulio iliuzionistų, pasivadinusių „The Four Horsemen“. Jie sukelia suirutę sugebėdami atlikti tokius triukus, kurių žiūrovai ir teisėsauga nė nesapnavo – jie per atstumą vagia pinigus ir jais apipila savo žiūrovus. Gundantis ir jaudinantis žaidimas nepaliks abejingų, o šio filmo žiūrovės moterys supras, kad niekas taip neužveda, kaip protingi vyrai ir jų triukai.

Magiškajai supergrupei vadovauja charizmaškasis Michaelis (akt. Jesse Eisenbergas). Jis su bendražygiais surengia keletą savo užmoju ir neįtikėtinais triukais pakerinčių šou. Publiką tiesiog pribloškia iliuzionistų pademonstruojamas banko apiplėšimas kitame kontinente, nuosekliai parodomas nusikaltimas ir nuo lubų sėdintiems salėje pasipilantys milijonai.

Specialusis FTB agentas Dilanas Hobsas (akt. Markas Ruffalo) pasiryžęs priversti magus sumokėti už jų nusikaltimus ir sukliudyti jiems surengti dar vieną pasirodymą, kuris, teigiama, bus dar įžūlesnis ir rizikingesnis. Jam į porininkes paskiriama Interpolo detektyvė Alma Vargas (akt. Melanie Laurent), kelianti jam nemažai įtarimų.

Desperatiškai ieškodamas išeities agentas Hobsas pagalbos kreipiasi į garsų magiškų triukų demaskatorių (akt. Morganas Freemanas). Tačiau grupės „The Four Horsemen“ istorija labai paini. Akivaizdu, kad jiems kažkas talkino iš šalies, bet kas tas žmogus? O gal tai išties magija?

Nauju kampu žmonių sugebėjimus, apgaulės ir iliuzijos meną atskleidžiantį filmą „Apgaulės meistrai“ režisavo prancūzų filmų kūrėjas Louisas Leterrieris, žinomas kaip pirmųjų dviejų „Transporterio“ dalių, filmų „Nerealusis Halkas“ ir „Titanų susidūrimas“ režisierius. Naujajame jo filme pasirodys daugybė garsių aktorių: J. Eisenbergas, M. Freemanas, Isla Fisher, Dave‘as Franco, M. Ruffalo, Woody Harrelsonas, Michaelas Caine‘as ir kiti.

Stebinantis ir itin įtraukiantis trileris „Apgaulės meistrai“ Lietuvos kino teatrus pasieks birželio 14 dieną.

Filmo „Apgaulės meistrai“ anonsas:

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder