Dar daugiau filmo „Pagirios 3: Velniai žino kur“ detalių – vyrams bus nesaldu vaikytis azijietį ir 20 mln. JAV dolerių

Dar daugiau filmo „Pagirios 3: Velniai žino kur“ detalių – vyrams bus nesaldu vaikytis azijietį ir 20 mln. JAV dolerių

„Mes nebegalime būti draugais, nes kai mes susitinkame, nutinka blogų dalykų ir susižeidžia žmonės“, – naujajame filmo „Pagirios 3: Velniai žino kur“ (angl. „The Hangover Part III“) anonse sako komiko Zaco Galifianakio herojus, tačiau jį tuoj pat patikina, kad būtent tame ir visas linksmumas! Gegužės 31 dieną Lietuvos kino teatrus pasieksiančioje finalinėje Toddo Phillipso „Pagirių“ trilogijos dalyje žiūrovai išvys pačias juokingiausias situacijas, begėdiškiausius ir nutrūktgalviškiausius poelgius.

Kino mylėtojai, aktyviai sekantys naujienas, ko gero, jau žino, kad filme „Pagirios 3: Velniai žino kur“ nukentės mažiausiai viena žirafa, tačiau prieš keletą dienų pasirodžiusiame naujame anonse galima išvysti dar daugiau netikėtumų ir būsimos komedijos detalių. Anonsas prasideda skambant Kanye Westo hito „Runaway“ melodijai, parodoma scena iš Alano (akt. Z. Galifianakis) tėvo laidotuvių. Vėliau ištikimieji bičiuliai norėdami Alaną paguosti ir vėl pastatyti ant kojų, mat šis sunkiai išgyvena praradimą ir nebevartoja jam skirtų vaistų, sumano draugą nuvežti į reabilitacijos kliniką.

Tačiau pakeliui vyrukai patenka į visai nemielą kompaniją – pasirodo, kad jų bičiulis ponas Chow turi nemalonumų su mafijos šulais, kuriems jis įsiskolinęs nei daug, nei mažai – 20 mln. JAV dolerių. Tad prigrasinti susidorojimu jau pažįstamų aktorių Bradley Cooperio, Edo Helmso, Z. Galifianakio ir Justino Barthos herojai leidžiasi į kelionę.

Pasirodo, kad Alanas palaikė ryšius su ponu Chow, tačiau prie ko tai prives? Kokių staigmenų šįsyk paruošė neprognozuojamas azijietis? „Pagirios 3: Velniai žino kur“ įamžintas mėginimas išgyventi Las Vegase, pamišusios gaudynės ir juokai pagal geriausias „Pagirių“ tradicijas.

Ar pamišusiai kompanijai išties nebegalima būti draugais? Visi atsakymai ir grandiozinis geros nuotaikos užtaisas Lietuvos kino teatrus pasieks gegužės 31 dieną.

Naujasis pašėlusios komedijos „Pagirios 3: Velniai žino kur“ anonsas:

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder