Aktorius Willas Smithas su sūnumi Jadenu šeštadienį prisidės prie Londone vykstančio UEFA Čempionų festivalio

Aktorius Willas Smithas su sūnumi Jadenu šeštadienį prisidės prie Londone vykstančio UEFA Čempionų festivalio

Artėjant futbolo aistruolių laukiamam UEFA Čempionų lygos finalui, kuris jau šį šeštadienį vyks Londono „Wembley“ stadione, į sportiškas linksmybes nutarė įsitraukti ir naujojo fantastinio filmo „Žemė – nauja pradžia“ (angl. „After Earth“) aktoriai Willas Smithas ir jo sūnus Jadenas.

Kaip pranešė Thehollywoodnews.com, W.Smithas, kuris šiuo metu reklamuoja savo naująjį filmą, nutarė sudalyvauti Londone vyksiančiame UEFA Čempionų lygos festivalyje – be finalinio Čempionų lygos mačo mieste netrūks kitų renginių, parodomųjų varžybų su daugybe sporto žvaigždžių. Neatmetama galimybė, kad garsenybės užims vietas ir „Wembley“ stadiono tribūnose didžiojo finalo metu.

Tiesa, iki tol nemenka pramoga šeštadienį tuoj po vidurdienio taps vadinamosios „Ultimate Champions Match“ varžybos, kurių stebėjimas yra nemokamas. Tai – unikali proga pamatyti kai kuriuos garsiausius pasaulio futbolininkus. Visą rungtynių komandų sudėtį galite rasti čia.

Būtent prieš šias varžybas su publika bendraus filmo „Žemė – nauja pradžia“ žvaigždės Willas ir Jadenas Smithai. Jie žengs į aikštę ir sveikinsis su gerbėjais šeštadienį, nuo 11.30 val. Londono laiku. Kalbama, kad W.Smithas prieš prasidedant mačui net žada parodyti savo sugebėjimus aikštėje.

UEFA Čempionų festivalis, kuris vyksta Londone, Stratfordo Tarptautiniame kvartale prie karalienės Elizabeth olimpinio parko, prasidėjo jau vakar ir truks iki sekmadienio. Jo kulminacija taps finalinės UEFA Čempionų lygos varžybos tarp dviejų Vokietijos komandų – Miuncheno „Bayern“ ir Dortmundo „Borussia“. Iki tol UEFA kviečia futbolo aistruolius su šeimomis dalyvauti įvairioje veikloje, nusifotografuoti su UEFA vyrų bei moterų čempionų lygos trofėjais, aplankyti UEFA muziejų ar išmokti futbolo pagrindų. Žinoma, didele atrakcija taps ir proga gyvai pamatyti W. Smithą bei išgirsti apie naująjį jo filmą.

Pagal fantastinės juostos „Žemė – nauja pradžia“ siužetą žmonija, praėjus tūkstantmečiui po to, kai Žemė tapo jai nesvetinga, gyvena naujoje planetoje Nova Prime, kurioje buvo įsteigtos specialiosios gynybinės Reindžerių pajėgos. Jų generolas Caiferis Reidžas (akt. W. Smithas) grįžta namo po ilgalaikės misijos. Čia jo laukia ne tik žmona, bet ir ūgtelėjęs 13-metis sūnus Kitai (akt. J. Smithas). Maištingas jaunuolis širdyje trokšta būti toks, kaip tėvas, tačiau jų santykiai šalti. Norėdamas suartėti su sūnumi generolas pasiima sūnų į misiją Žemėje. Tačiau jų erdvėlaivis sudūžta kartu su kitais įgulos nariais. Jie lieka dviese kovoti prieš planetą.

Išbandymų kupina kelionė, kurios metu tėvui ir sūnui teks nugalėti baimes ir parodyti dvasios stiprybę, filme „Žemė – nauja pradžia“ Lietuvos kino teatrus pasieks birželio 7 dieną.

Filmo „Žemė – nauja pradžia“ anonsas:

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder