Vilniaus „Lukoil“ degalinėje nugriaudėjo sprogimas

Vilniaus „Lukoil“ degalinėje nugriaudėjo sprogimas

Antradienio popietę sostinės Ozo gatvėje esančioje degalinėje "Lukoil" įvyko sprogimas.

Kaip Eltą informavo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas, apie sprogimą specialiosioms tarnyboms pranešta 13.08 val. Automobilyje "Fiat" sprogo dujų balionas, nukentėjo vyras. Užsidegęs automobilis buvo užgesintas.

Bendrovės "Lukoil Baltija" žiniasklaidai išplatintame pranešime skelbiama, kad sprogimas įvyko vairuotojui įsipylus dyzelinio kuro ir sėdus važiuoti. Dėl sprogimo, anot "Lukoil" kaltas kliento automobilyje buvęs nesandarus buitinių dujų balionas.

Degalinės darbuotojai po sprogimo skubiai uždarė visas degalų kolonėles, iš degalinės išvarė automobilius, evakavo žmones ir per keletą minučių užgesino degantį automobilį.

"Norime nuraminti visus "Lukoil" degalinių klientus, kad piltis kuro mūsų degalinėse saugu: kas pusę metų visų benzino, dyzelio ir dujų kolonėlių technines specifikacijas peržiūri specialistai, atliekami visi įmanomi testai dėl kolonėlių žarnų pralaidumo, jų galimų mechaninių pažeidimų ir kitų natūraliai susidėvinčių dalių būklės", - cituojamas bendrovės "Lukoil Baltija" Baltijos regiono mažmeninės prekybos direktorius Romas Turlinskas.

Medikai nukentėjusįjį išvežė į sostinės Lazdynų ligoninę.

Įvykis tiriamas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder