Vakarų Lietuvos kriminalinė kronika

Vakarų Lietuvos kriminalinė kronika

Apiplėšė nepilnametį

2019-07-17 prie buvusio banko pastato Taikos pr. pabaigoje Klaipėdoje iš nepilnamečio buvo pagrobtas nešiojamasis kompiuteris. Padaryta 570 eurų žala. Užpuolikai – du asmenys. Vienas, smaugęs vaikiną, buvo apie 1,85 m ūgio, liekno kūno sudėjimo, vilkėjo pilkos spalvos sportinę aprangą. Kitas – apie 16-18 metų, daugmaž 1,85 m ūgio, liekno kūno sudėjimo, apsirengęs tamsios spalvos sportinę aprangą, buvo su juoda kepure ir juoda kuprine. Pradėtas plėšimo tyrimas.

Avarijos metu nukentėjo vairuotoja 

2019-07-17, apie 9:05 val., gautas pranešimas, kad Klaipėdos m., Taikos pr. ir Kauno g. sankryžoje, įvyko eismo įvykis, per kurį nukentėjo žmogus. Nustatyta, kad automobilis „Peugeot“, kuris priklauso įmonei, vairuotas neblaivaus (1,97 prom.) vaikino, gim. 2000 m., viršijo greitį, nesilaikė saugaus atstumo, atsitrenkė į priekyje stovėjusį automobilį „VW Passat“, kurį vairavo mergina, gim. 1997 m. Po susidūrimo automobilio „Peugeot“ vairuotojas bandė šalintis iš įvykio vietos. Jaunuolį sulaikė vyras, gim. 1969 m. Avarijos metu nukentėjo „VW Passat“ vairuotoja. Ligoninėje diagnozuoti kaklo raiščių patempimas, galvos sumušimas, išleista gydytis ambulatoriškai.

Nustatyta avarijos kaltininkė 

2019-07-17, apie 22:30 val., gautas pranešimas apie eismo įvykį Klaipėdoje, Šilutės pl. Nustatyta eismo įvykio kaltininkė, gim. 1960 m., kuri surasta netoliese esančiuose namuose, paaiškino, kad būdama neblaivi vairavo automobilį "MB A140" ir, važiuodama atbuline eiga, atsitrenkė ir sugadino automobilį ,,VW Golf". Tada pasistatė mašiną ir, ant lapelio užrašiusi savo telefono numerį, užkišo jį už sugadinto automobilio bei nuėjo namo. Moteriai nustatytas 2,12 prom. neblaivumas. Ji uždaryta į areštinę.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder