Vakarų Lietuvos kriminalinė kronika

Vakarų Lietuvos kriminalinė kronika

Sudavė į veidą 

2019-06-15, apie 04:30 val., bare Žvejų g. Klaipėdoje nepažįstamas vyras kelis kartus kumščiais sudavė į veidą ten dirbusiam 1972 m. gimusiam vyrui. Nustatyta diagnozė: veido sumušimas. Įvykio vietoje sulaikytas įtariamasis, gim. 1985 m. Jis uždarytas į areštinę.

Pavogė piniginę 

2019-06-15, apie 12:30 val., Vingio g. Klaipėdoje, požeminėje perėjoje, prie pareiškėjo iš už nugaros pribėgo nepažįstamas vaikinas ir iš kišenės, jam matant, ištraukė piniginę.

Tai matydamas, savininkas klausė, ką šis daro, tačiau vaikinas iš karto pradėjo bėgti. Nukentėjusysis  jį bandė vytis bei stabdyti šaukdamas, tačiau vagišius paspruko. Vyrą apvogdamas, jo nemušė, fizinio skausmo auka nepatyrė. Padaryta žala – 80 eurų.

Susidūrė du automobiliai 

2019-06-14, 07.49 val., Stančių k. Klaipėdos r. susidūrė du automobiliai „Seat Toledo“, kurį vairavo vaikinas, gim. 1999 m., ir „VW Passat“, kurį vairavo vyras, gim. 1975 m. Su juo keleivio vietoje važiavo moteris, gim. 1970 m.

Eismo įvykis įvyko, kai automobilis „Seat“ išvažiavo į priešpriešinią eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu. „Seat Toledo“, virš priekinio prietaisų skydelio, vairuotojo pusėje, buvo rastas mobiliojo ryšio telefonas, tad spėjama, kad eismo įvykio metu vairuotojas galimai juo naudojosi. Visi avarijos dalyviai patyrė sužalojimus ir buvo atvežti į Klaipėdos ligoninę.

Vairavo neblaivus 

2019-06-16, 00:27 val., kelyje Klaipėda - Vilnius A1, 12,5 km, sustabdytas automobilis „Volvo“. Vairuotojui, gim. 1989 m., nustatytas 2,62 prom. neblaivumas.

Nukentėjo 2 mėnesių kūdikis 

2019-06-15, 11:46 val., kelyje Plungė – Plateliai, ties ženklu 11 km iki Šaltojo karo muziejaus, Pauošnių k., susidūrė automobiliai „Suzuki“ ir „VW“. „Suzuki vairuotoja, gim. 1946 m., sukdama iš pagrindinio kelio į kairę, į šalutinį kelią, galimai nepraleido pagrindiniu keliu tiesiai važiavusio automobilio „VW Passat“, vairuoto blaivios moters. Automobiliai susidūrė.

Nuo susidūrimo smūgio automobilis „VW Passat“ trenkėsi į stovėjusį automobilį „Toyota Rav 4“ ir, nuvažiavęs nuo kelio, – į pakelės atitvarus. Eismo įvykio metu nukentėjo „Suzuki“ vairuotoja, kuriai nustatyta diagnozė: raktikaulio lūžis, dauginiai šonkaulių lūžiai, plaučių kontuzija, blauzdikaulio lūžis, stuburo slankstelio lūžis, dilbio ir plaštakos sumušimai, paimtas kraujo mėginys alkoholio kiekiui kraujyje nustatyti.

Gydoma ligoninės Reanimacijos skyriuje. Be jos, eismo įvykyje nukentėjo automobilyje „VW Passat“ važiavusi keleivė, gim. 2000 m., kuri pristatyta į Klaipėdos ligoninę, ir jos 2 mėnesių kūdikis. Mergytė taip pat gydoma Klaipėdoje.

Įkliuvo neblaivus vairuotojas 

2019-06-15, apie 23:30 val., Plungės r., Rukundžių kaime, Tvenkinių g., pastebėtas išvažiuojantis iš kiemo automobilis „WV Golf“, prie kurio vairo sėdėjo vyras, gim. 1980 m., atrodęs akivaizdžiai neblaivus. Jam nustatytas 1,99 promilės girtumas.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder