Šilutės motociklininkų šventę paženklino mirtis

Šilutės motociklininkų šventę paženklino mirtis

Šeštadienio popietę, prieš pat Šilutės motociklininkų klubo “Hellions” organizuojamą sezono atidarymo šventę, šiauriniame miesto aplinkkelyje 22 metų Valdas B. iš Tarvydų kaimo sportiniu motociklu "Suzuki GSX-R 1000“ įsirėžė į automobilį ir dėl daugybinių traumų mirė ligoninėje. Sužalotas ir mažametis automobilio keleivis.

Avarija įvyko apie 14 val. 20 min. Barzdūnų kaimo ribose, ties degaline “Andopas", kur rinkosi visi motociklininkų parado parado dalyviai.

Pranešama, kad Valdas B. ilgokai smaginosi rodydamas rizikingus triukus, važinėjo pakeltu priekiniu ratu, kol galiausiai visu greičiu įsirėžė į iš šalutinio kelio išsukusį "Ford Escort“, vairuojamą 40–mečio juknaitiškio.

Automobilio vairuotojas ir keleivis iš Macikų kaimo 40 – metis A. J. rimtesnių sužalojimų išvengė. Gana lengvai išsisuko ir jų bendrakeleivė 37–erių B. J., kuriai per avariją buvo sumušta galva, – suteikus Šilutės ligoninėje medicinos pagalbą, buvo išleista gydytis ambulatoriškai.

Užtat katu su jais vykęs penkerių metų berniukas dėl galvos sumušimo ir smegenų sukrėtimo buvo išvežtas gydyti į Klaipėdos vaikų ligoninę.

Šilutės policijos pareigūnai linkę manyti, kad dėl šio eismo įvykio gali būti kaltas žuvusysis motociklininkas, mat jis nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesilaikė saugumo reikalavimų ir mirtinai susižalojo pats bei sukėlė pavojų dar keturių žmonių gyvybėms.

"Šilutės ETA žinios"

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder