Šiąnakt sulaikyti keturi galimai narkotinių medžiagų turėję asmenys

Šiąnakt sulaikyti keturi galimai narkotinių medžiagų turėję asmenys

2020–07–23 apie 01.20 val. patruliuodami Taikos g., Neringoje, pareigūnai pastebėjo ant suoliuko sėdinčius tris jaunuolius, kurių elgesys sukėlė įtarimų. Atlikus dalinę asmenų apžiūrą, įvairiose vietose – krepšyje, kuprinėje, rankinėje – buvo rasta apie pora dešimčių maišelių su augalinės kilmės, baltos spalvos milteliais ir mėlyna tablete, galimai, narkotinėmis medžiagomis. Vasarą laikinai padirbėti į Neringą atvykę, 1998 m. ir du 2000 m. gimę vaikinai uždaryti į areštinę.

Dar vienas, galimai, narkotinių medžiagų turėjęs vyras sulaikytas Klaipėdoje. 2020–07–23 apie 00.31 val., įtarimų pareigūnams sukėlė prie Sportininkų g. stovėjusio automobilio pastebėti du vyrai. Priėjus prie jų, vienas ant žemės numetė lankstinuką su augalinės kilmės, galimai, narkotine medžiaga. Sulaikytas ir į areštinę uždarytas 1998 m. gimęs vyras. 

Pradėti tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Už tai pagal LR Baudžiamąjį kodeksą gresia bauda, areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder