Rasti Justinos Šikšniūtės batai ir suplėšyta striukė

Rasti Justinos Šikšniūtės batai ir suplėšyta striukė

Antradienio popietę dingusios 20-metės Justinos Šikšniūtės, artimieji pranešė, kad ji rasta negyva Minijos upėje. Tačiau vėliau pareigūnai patikslino, kad kol kas rasta tik galima žmogžudystės vieta. Sulaikytam šilutiškiui pareikšti įtarimai dėl nužudymo.

Pirminiais duomenis, prie upės rasta vieta, kur buvo išdaužtas automobilio stiklas, aptiktos vilkimo žymės, rasti studentės batai ir suplėšyta striukė. Į šią vietą iškviesti ugniagesiai-gelbėtojai. Minijoje dirbo narai, tačiau kūno nerado. Apie 17 val. 30 min. paieškos buvo nutrauktos dėl tamsos.

Lrytas.lt pranešė, kad įtariamasis antradienio pavakare prisipažino nužudęs J. Šikšniūtę, o jos kūną numetęs nuo tilto į Minijos upę.

Pasak portalo delfi.lt, paaiškėjo, kad įtariamasis yra Valdas J., gimęs 1991 m.

Justinos Šikšniūtės nužudymu įtariamas Valdas J. "Facebook" nuotr.

Apie dvidešimtmetės Justinos Šikšniūtės dingimą buvo pranešta sekmadienį. Jauna studentė pakeleivingu automobiliu vyko iš Šilutės rajone, Saugų miestelyje, gyvenančios močiutės į studentų bendrabutį Klaipėdoje.

Merginos draugių teigimu, su Justina jos paskutinį kartą bendravo telefonu sekmadienį apie 20 val. vakaro, kuomet mergina buvo kelyje. Studentė pažadėjo draugėms perskambinti, kai pasieks kelionės tikslą, mat jos mobilus telefonas turėjo greit išsikrauti. Tačiau vėliau iš Justinos jokių žinių gauta nebuvo.

Policija sulaikė merginą vežusį vairuotoją. Jam tikriausiai ir bus pareikšti kaltinimai nužudymu.

Vairuotojas buvo sulaikytas kilus įtarimui, jog apklausos metu vyras pareigūnams melavo. Taip pat buvo nustatyta, jog jis jau kitą dieną nuo J. Šikšniūtės dingimo vienoje metalo supirktuvėje mėgino atsikratyti savo transporto priemonės "Huyndai.

Policija pradėjo tyrimą tikslioms merginos nužudymo aplinkybėms nustatyti.

Justina buvo vienintelis vaikas šeimoje. Ji į Klaipėdą studijuoti atvyko iš Mažeikių rajono, Bugenių kaimo. Studijavo Klaipėdos universitete Socialinių mokslų fakultete. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder