Prie vairo - girtutėlė moteris

Prie vairo - girtutėlė moteris

Savaitė gerai prasidėjo ne visiems. Štai vos už Klaipėdos, prie Jakų žiedo, pareigūnai sustabdė stipriai neblaivią vairuotoją. Policija praneša, kad jai nustatytas 3,81 prom. neblaivumas.

"Renault Megane Scenic" vairavusi moteris įtartinai manevravo, vinguriavo po kelią. Pareigūnams kilo įtarimų, kad prie vairo galimai sėdi neblaivus asmuo.

Įjungus švyturėlius ir garsinį signalą automobilis iš pradžių nestojo. Vairuotoja nepakluso ir per garsiakalbį sakomiems pareigūnų nurodymams sustoti.

Visgi pareigūnai sugebėjo transporto priemonę apvažiuoti ir blokuoti jai kelią. Tik tada moteris automobilį sustabdė. 1973 m. gimusiai moteriai nustatytas 3,81 prom. neblaivumas.

Policija praneša, kad moteris buvo sulaikyta ir uždaryta į areštinę. Transporto priemonė iškeliavo į saugojimo aikštelę.

"Tokie atvejai pasitaiko tikrai nedažnai. Žmogus yra per daug neblaivus, kad suprastų, ką daro, ir kokius veiksmus atlieka. Tokios būsenos vairuotojai neretai nesuvokia, kad yra stabdomi.

Labai gaila, bet moters laukia baudžiamoji atsakomybė", - "Vakarų ekspresui" sakė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos viršininkas Mindaugas Džermeika.

Vaizdo įrašą rasite čia: www.facebook.com/groups.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder