Policija prašo atpažinti asmenį

Policija prašo atpažinti asmenį

Kauno apskrities VPK Jonavos rajono policijos komisariatas prašo pagalbos, siekiant nustatyti asmenį, į vieną uostamiesčio lombardą atnešusį sukčiavimo būdu užvaldytą telefoną.

Atliekant ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo nustatyta, kad praėjusiais metais vienas asmuo susikūrė netikrą paskyrą socialiniame tinkle "Facebook".

Bendraudamas su privačiais asmenimis, kurie patalpino skelbimus apie parduodamas išmaniuosius telefonus, pasitelkė apgaulės būdą - pardavėjams išsiuntė suklastotų bankinių pavedimų nuotraukas, neva buvo padarytas bankinis pavedimas už išmaniuosius telefonus. Tačiau pardavėjai už telefonus pinigų nesulaukė.

Šių metų gegužės 7 d. apie 16.20 val. į lombardą, esantį adresu Taikos pr. 48, nenustatytas vyras atnešė įkeisti vieną iš sukčiavimo būdu užvaldytų telefonų "Iphone 7 PLUS". Lombardo darbuotojui nustačius, kad telefonas yra paieškomų daiktų duomenų bazėje, iškvietė policiją. Nespėjus policijai atvykti vyras išlaužė užrakintas duris ir iš lombardo pasišalino.

Jeigu atpažįstate asmenį nuotraukoje, apie tai praneškite telefonu 8700 63330, 8700 63337 arba el. paštu: [email protected], [email protected].

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder