Po neoriginalios avarijos - originalus pabėgimo planas

Po neoriginalios avarijos - originalus pabėgimo planas

Nors festivalis "Parbėg laivelis 2012" Klaipėdoje jau baigėsi, o SCOOTER gerbėjai nusiaubė Palangos paplūdimį, dviejų kėdainiškių ekipažas labai jau originaliai keliavo pajūrio link.

Pirmadienį, apie 17 val., 1988 metais gimusio jaunuolio vairuojamas automobilis "Renault" persirikiuodamas kliudė automagistrale, antrąja juosta, važiuojantį automobilį "Opel".

Po smūgio avarijos kaltininkai ilgai nedelsė ir jokių pasimetimo ženklų nerodė. Jie iš karto prišoko prie "Opel" vairuotojo ir siūlė jam tartis ir nekviesti policijos pareigūnų, tačiau šiam nesutikus, priėmė dar originalesnį, TV šou vertą sprendimą.

Vaikinai nusprendė išsiskirti. Matyt, prisiminė ir tėvų ilgai kartorą posakį "berniukai į dešinę, mergaitės į kairę". Šiuo atveju vairuotojas sėdo už automobilio vairo, apie kilometrą važiavo iki Dauparų viaduko prieš eismą pačiu eismo piko metu.

Antrasis, nenorėdamas jam nusileisti nei greičiu, nei išradingumu, tekinas pasileido pievomis ir sugebėjo pasprukti bei pasislėpti.

Vairuotojui pasisekė ne taip. Policijos pareigūnams pavyko jį sulaikyti. Jam nustatytas 1.32 promilių girtumas. Vaikinas niekuomet neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

"Balticum" TV laida "Reidas" - antradieniais 20.15 val.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder