Partnerių iš Vokietijos dovanotas bebras išniekintas žemiausiu būdu

Partnerių iš Vokietijos dovanotas bebras išniekintas žemiausiu būdu

Šilutės rajono savivaldybei dovanotas bebras, vos spėjęs įkvėpti laisvės oro, šiandien yra išniekintas pačiu žemiausiu ir nekultūringiausiu būdu. Iš po nakties geležinio gyvūno snukutis yra apdergtas žmogaus išmatomis ir nusivalymui panaudota servetėle.

Kyla klausimas – kur mūsų moralė ir iki kokio lygio ji dar gali nukristi?

Primename, kad 2006 m. Šilutės rajono savivaldybės atstovai buvo nustebinti partnerių iš Vokietijos dovana - bebro skulptūra. Taip Šilutės bičiuliai iš Vokietijos Beverštedto (Beverstedt - išvertus į lietuvių kalbą yra "Bebrų miestas") miesto atstovai reprezentavo savo miestą, kurio simbolis - bebras. Gyvūnas ilgą laiką puikavosi ant lentynėlės mero kabinete, vėliau – Šilutės muziejuje.

Dar šiemet, prieš Šilutės gimtadienio šventę, šis metalinis bebras buvo apgyvendintas ant akmens, prie tvenkinio, už Šilutės kultūros ir pramogų centro.

Vicemero A. Balčyčio komentaras:

„ Chuliganizmas. Tikriausiai jaunimo čia darbai. O ką daryti? Kiek kartų ir prašome, ir perspėjame, bet vis tiek žmonės dergia mūsų aplinką. Juk dar visai neseniai ir pasodintas magnolijas laužė... Aš perduosiu šią informaciją dėl bebro ir tuoj viskas bus sutvarkyta, nuvalyta.“

Vandalų nakties darbai ir toliau teršia mūsų vardą, skaudina miesto gražinimo iniciatorių širdis bei parodo mūsų kultūros lygį...

Šilutės krašto žinios

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder