Palangoje operatyviai sulaikytas dviračio vagyste įtariamas vyras

Palangoje operatyviai sulaikytas dviračio vagyste įtariamas vyras

Šių metų liepos mėn. viduryje, Palangos m. policijos komisariato pareigūnai jau sulaikė keturis, kaip įtariama, dviračius kurorte vogusius asmenis, tuo metu pareigūnai surado neteisėtai pasisavintus aštuonis dviračius bei vieną elektrinį paspirtuką, kuriuos grąžino teisėtiems savininkams.

Na, o rugpjūčio 9 d., neviešo patruliavimo metu, Klaipėdos apskr. VPK Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos ir Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, Palangoje, J. Simpsono g., sulaikė 1983 m. gimusį, už panašius nusikaltimus jau teistą vyrą, įtariama, ketinusį pavogti dviratį. Įtariamasis su savimi turėjo specialias žirkles, skirtas dviračių spynoms ar užraktams nukirpti bei kitus įrankius. Paaiškėjo, jog sulaikytasis yra vienas iš keturių asmenų, liepos mėnesį jau sulaikytų už dviračių vagystes Palangoje. Pareigūnai neatmeta galimybės, jog minėtas asmuo galėjo įvykdyti ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder