Nuvežęs keleivius taksistas liko be pinigų

Nuvežęs keleivius taksistas liko be pinigų

Sulaukęs prašymo pavėžėti tris klientus iki uostamiesčio, Šiauliuose dirbantis taksi vairuotojas greitai mintyse suskaičiavo būsimą uždarbį. Tačiau vietoj jo vyras priverstas prašyti pajūrio policininkų pagalbos.

Ikiteisminiu tyrimu pavirtusi nieko blogo iš pradžių nežadėjusi istorija dar spalio 30 d. prasidėjo Šiauliuose. „Audi A6“ vairuojantį taksistą Tilžės gatvėje sustabdė trys jaunuoliai. Du vaikinai ir mergina paprašė juos nuvežti į Klaipėdą. Pasiekus kelionės tikslą taksometras rodė, kad už ją reikia sumokėti 150 eurų.

Tačiau vietoj pinigų vairuotojas išvydo tik iš mašinos iššokusių ir sprunkančių keleivių nugaras. Vienas vaikinas ir mergina sugebėjo pabėgti, tačiau jų draugą 54 metų vyras pavijo ir sulaikė.

Apie įvykį taksistas pranešė uostamiesčio policijai. Kai komisariate buvo nustatyta įtariamojo asmenybė, šiaulietis nusprendė duoti jam šansą pasitaisyti ir išvengti gresiančių nemalonumų su teisėsauga. Jaunuolis raštu įsipareigojo per dvi savaites į taksisto sąskaitą pervesti pinigus už kelionę. Tačiau praėjus nustatytam laikui klaipėdietis pinigų taip ir nepervedė. Jų nesulaukęs šiaulietis užvakar kreipėsi į policiją su oficialiu pareiškimu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl turtinės žalos padarymo apgaule. Už šį nusikaltimą gresia laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder