Nusismaukęs kelnes parduotuvėje parodė lytinį organą

Nusismaukęs kelnes parduotuvėje parodė lytinį organą

Lapkričio 24 d., apie 15.50 val. į parduotuvę Taikos pr. užėjęs vyriškis necenzūriniais žodžiais iškeikė parduotuvės darbuotojus, bei nusismaukęs kelnes parodė lytinį organą o vėliau išėjęs iš parduotuvės išsitraukęs peilį pagrasino parduotuvės darbuotojui. Įtariamasis dėvėjo juodas sportines kelnes, trumpą mėlynos spalvos striukę, megztą raštuotą mėlynos spalvos kepuraitę su bumbulu, ant peties turėjo juodą kuprinę. Pradėtas viešosios tvarkos pažeidimo tyrimas.

Lapkričio 24 d., apie 5.50 val. Klaipėdoje, Baltijos pr. automobilio Toyota Prius, savininkas pastebėjo, kad yra suskaldytas priekinis automobilio stiklas ir greta mėtosi šampano butelis. Padaryta žala 200 €. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Lapkričio 24 d., apie 17 val. 52 min., Klaipėdoje, ties Taikos pr. - Smiltelės g. sankryža pareigūnai pastebėjo, jog automobilio "Mercedes - Benz", vairuotojas naudojasi rankomis mobilaus ryšio telefonu. Pareigūnams sustabdžius minėtą automobilį, paaiškėjo, kad 1977 m. gimęs vyras neblaivus, jam nustatytas 1,77 prom. neblaivumas.

Lapkričio 24 d., apie 9 val. Klaipėdos apskr. VPK areštinėje, nuteistasis (g. 1968 m.) pagal LR BK 181 str. 3 d. (turto prievartavimas) paskelbė bado akciją. Iki lapkričio 25 d. 6 val. bado akcijos nenutraukęs.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder