Moteris sugavo iš ketvirto aukšto iškritusį berniuką

Moteris sugavo iš ketvirto aukšto iškritusį berniuką

Šeštadienį uostamiestyje angelas sargas pakišo pagalvę mažamečiam berniukui, kurį nuo tragedijos skyrė vienas žingsnis.

Klaipėdos policija pranešė, kad šeštadienį, apie 20.35 val., buvo gautas pranešimas dėl iš ketvirto aukšto iškritusio berniuko.

Pusantrų metų berniukas, gimęs 2019 metais, ant žemės visgi nenukrito - jį sugavo laiku ir vietoje atsidūrusi praeivė. Moteris stebėjo įvykį ir neleido nutikti tragedijai.

Visgi mažametis buvo paguldytas į ligoninę. Policija dėl įvykio apklausė 1992 m. gimusį vyrą. Jam nustatytas didelis 3,05 promilių neblaivumas.

Pareigūnai dėl incidento informavo Valstybinės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybą. Pradėtas tyrimas dėl vaiko palikimo.

Praėjusią savaitę Lietuvoje panašių incidentų netrūko. Tą pačią dieną, šeštadienį, nelaimė užfiksuota Radviliškyje. Ten iš balkono iškrito 2018 m. gimusi mergaitė. Ji dėl viso kūno sukrėtimo paguldyta į ligoninę. Su žiniasklaida bendravęs tėvas pirštu bedė į balkoną, kuris neva kartais "atsilaisvina". Vyriškis teigė tuo metu miegojęs.

Visgi savaitgalį kai kurie incidentai baigėsi tragiškai. Štai sekmadienį vakare Kaune iš 13 aukšto pro langą iškritęs 2014 m. gimęs berniukas mirtinai susižalojo. Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder