Mios vyrą Klaipėdoje vėl pričiupo pareigūnai

Mios vyrą Klaipėdoje vėl pričiupo pareigūnai

Penktadienio rytą Klaipėdos policijos pareigūnams pro akis nepraslydo septynetais besipuikuojantis „Audi A7“ automobilis – prie jo vairo vėl pričiuptas Nerijus Antanavičius, atlikėjos Mios vyras.

Į teismų maratoną įklimpęs N. Antanavičius jau ne pirmą kartą piktnaudžiauja įstatymais. Praeitis toli gražu nepuošia vyro reputacijos: slapstosi nuo vaikų mamos ir nemoka alimentų, kaltinamas stambia finansine afera, yra netekęs teisės vairuoti, tačiau to nepaiso ir kas kelis mėnesius jį vis pričiumpa pareigūnai.

DELFI primena, kad dar prieš vesdamas garsią atlikėją vyras buvo įklimpęs į dideles skolas. Ir jos iki šiol niekur nedingo – bankroto administratorius nesėkmingai bando jas parduoti, o teismas vyrą dėl netinkamo buhalterijos tvarkymo dar ir nuteisė baudžiamojoje byloje. Vilniaus miesto apylinkės teismas paskelbė, kad 34 metų N. Antanavičių pripažįsta kaltu dėl aplaidaus bendrovės „Inbalt" buhalterinės apskaitos dokumentų tvarkymo – dabar jau bankrutavusios bendrovės buvusiam vieninteliam akcininkui ir vadovui buvo skirta 20 MGL (753,2 Eur) bauda. Ją nurodyta sumokėti per du mėnesius.

Pagal Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) pareigūnų surinktą medžiagą baudžiamąją bylą išnagrinėjęs teismas nustatė, kad dainininkės Mios sutuoktinis nuo 2013 m. sausio iki 2014 m. gruodžio netinkamai tvarkė buhalterijos apskaitą, neišsaugojo bendrovės dokumentų, dėl ko nebuvo galima nustatyti „Inbalt" turto, nuosavo kapitalo ar įsipareigojimų dydžio ar struktūros už 2014 m.

Po statybų bendrovės bankroto N. Antanavičius užmezgė santykius su Mia – dainininkė laidos „Nuo...iki..." kūrėjams yra prisipažinusi, kad apie skolose skendinčio sutuoktinio praeitį nieko nežinojo ir esą paskubėjo ištekėdama vos po keletą mėnesių trukusios draugystės. Būtent po to Mia sutuoktiniui patikėjo visas savo gyvenimo santaupas, kai Druskininkuose atidarė vos keletą mėnesių veikusį ir skandalingai užsidariusį restoraną.

Nesėkmingas verslas kurorte kaip reikiant kirto per Mios kišenę – moteris yra prisipažinusi, kad prarado visas santaupas, o po restorano bankroto pamatė kitą sutuoktinio veidą.

Netrukus į viešumą iškilo ir dar viena skandalinga detalė iš N. Antanavičiaus gyvenimo – praėjus vos mėnesiui po poros vestuvių vyras sumušė vieną vilnietį. Istorija, dėl kurios N. Antanavičius turėjo nemalonumų, nutiko Vilniuje, kai jis su savo žmona automobiliu atvažiavo užsipilti kuro į prie prekybos centro „Ozas" esančią degalinę „Lukoil".

„Degalinėje buvo nepažįstamų vyrų kompanija, kuri neleido mano žmonai pravažiuoti automobiliu, – policijoje pasakojo toje pačioje transporto priemonėje keleivio vietoje sėdėjęs Mios sutuoktinis. – Tada ji atsidarė langą ir paprašė leisti pravažiuoti, bet vyrai tik dar labiau ėmė įžeidinėti mano žmoną, rodė nepadorius gestus."

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder