Kleboniškio miške pareigūnai ieško ginkluoto jaunuolio

Kleboniškio miške pareigūnai ieško ginkluoto jaunuolio

Šimtas Viešojo saugumo tarnybos pareigūnų trečiadienio rytą šukavo Kleboniškio miško parką Kaune tikėdamiesi rasti 22 metų Algirdą Baranauską, kuris su tėvo šautuvu dingo antradienio vakarą.

Lrytas.lt žiniomis, vaikino nesitikima rasti gyvo. Prieš išeidamas iš namų jis kompiuteryje paliko atsisveikinimo laišką.

Manoma, kad išeidamas jis pasiėmė tėvo legaliai laikytą medžioklinį lygiavamzdį šautuvą su šoviniais. Įtariama, kad jaunuolis galėjo nuklysti į netoliese esantį Kleboniškio miško parką.

Antradienio vakarą į Kauno policiją kreipėsi kaunietis ir pranešė namuose pasigedęs legaliai laikyto medžioklinio lygiavamzdžio šautuvo ir keturių šovinių. Vyras įtarė, kad ginklą galėjo pasiimti jo sūnus Algirdas, kuris tą patį vakarą išėjo iš namų.

Pareigūnai paieškas pradėjo dar antradienio vakarą, vaikino miške ieškojo iki 3 val. nakties, tačiau jų pastangos buvo bevaisės. Nepadėjo net pakilęs sraigtasparnis.

Tėvas informavo, kad su sūnumi susisiekti nepavyksta, jo mobiliojo ryšio telefonas išjungtas, vyras įtaria, kad pasiėmęs šautuvą jo sūnus galėjo išeiti į Kleboniškio miško parką.

Pareigūnai apklausė artimuosius, ieškojo asmenų, mačiusių jaunuolį ar turinčių kitokios reikšmingos informacijos, tikrino ryšio priemonių duomenis, bandė nustatyti paskutinę žinomą jaunuolio buvimo vietą, judėjimo kryptis, apžiūrėjo jaunuolio asmeninius daiktus, taip pat tirti paėmė ir jaunuolio kompiuterį.

Pareigūnai nuvyko patikrinti ir tėvo pateiktos versijos, kad sūnus galėtų būti Kleboniškio miške. Ten gausios policijos pareigūnų pajėgos - kinologai su šunimis, kriminalinės policijos pareigūnai šukavo mišką. Patikrinti tarp namų ir Kleboniškio miško esantys garažų masyvai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder