Klaipėdos vandalų "Gin ov" teismas neįbaugino

Klaipėdos vandalų "Gin ov" teismas neįbaugino

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, gavę pranešimą, kad Herkaus Manto gatvėje "grafiti" piešiniais išpaišyta 11 namo fasadinė siena, ieško vandalų.

Antradienio naktį buvusio kino teatro "Vaiva" pastatas (jame anksčiau buvo įsikūrusi kavinė "Čili kaimas") stipriai subjaurotas.

Aprašinėti stikliniai langai, kolonos, stogelis. Nors pastatas stovi miesto centre, niekas siautėjusių vandalų nepastebėjo.

Padaryti nuostoliai tikslinami.

Visai neseniai Klaipėdos miesto apylinkės teisme nuosprendį išgirdo žymiausias miesto "tageris" Gintaras Genčas, labiau žinomas pseudonimu "Gin ov".

Viso miesto pastatus savo parašu subjaurojusiam G. Genčui skirti viešieji darbai - metus nuo nuosprendžio paskelbimo kiekvieną mėnesį jis visuomenės labui turės neatlygintinai dirbti po 30 valandų.

24 metų vaikinas kaltę pripažino ir dėl savo poelgio gailėjosi ir tikino, kad savo pomėgio nemes, tačiau nuo šiol pieš tik ant popieriaus.

Vienos iš Klaipėdos kolegijų studentas taip pat turės atlyginti žalą ištepliotų pastatų savininkams - jiems teks pakloti apie 14 tūkst. litų.

"Gin ov" buvo subjaurojęs ir ties Klaipėdos senamiesčio pradžia miestą puošiančią skulpūrą "Neringa". Eimanto CHACHLOVO nuotr.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder