Klaipėdoje sulaikyti du asmenys, įtariama, vogę automobilių žibintus

Klaipėdoje sulaikyti du asmenys, įtariama, vogę automobilių žibintus

Klaipėdos apskr. vyriausiojo policijos komisariato nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai baigė ir teismui perdavė dvi bylas dėl automobilių žibintų vagysčių ir svetimo turto sugadinimo ar sunaikinimo.

2020 m. sausio mėnesį Klaipėdos rajone, Gargžduose, išdaužus automobilio priekinių durelių stiklą ir atidarius variklio dangtį, iš automobilio Volvo pavogti priekiniai žibintai, žala tuokart įvertinta 300 eurų. Analogiškos dvi vagystės įvykdytos ir Klaipėdoje – čia taip pat iš automobilių Volvo ilgapirščiai išlupo priekinius žibintus – vienu atveju savininkai patirtą žalą įvertino 1045 eurais, kitu – patirta nuostolių net 4250 eurų. Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai netrukus sulaikė 1995 m. gimusį, kartą už vagystę jau teistą vyrą, galimai įvykdžiusį šiuos nusikaltimus.

2020 m. gegužės mėnesį, uostamiestyje, Turgaus g., nuo ilgapirščių nukentėjo ir prabangaus automobilio Porsche savininkas – čia taip pat pavogti abu priekiniai automobilio žibintai. Automobilio savininkas pareigūnams nurodė patyręs nuostolių už 5333 eurus, mat automobilis lupant žibintus buvęs dar ir apgadintas. Pareigūnai operatyviai nustatė ir sulaikė 1985 m. gimusį, net 15 kartų už vagystes, plėšimą ir kt. nusikaltimus teistą klaipėdietį. Jam pareikšti įtarimai dėl svetimo turto sugadinimo ar sunaikinimo ir dėl vagystės.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Klaipėdoje sulaikyti du asmenys, įtariama, vogę automobilių žibintus

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder