Klaipėdoje prie daugiabučio rastas moters lavonas

Klaipėdoje prie daugiabučio rastas moters lavonas

Sausio 1-ąją Minijos g., Klaipėdoje, prie daugiaaukščio pastato iš balkonų pusės rastas moters (g. 1976 m.) kūnas su įvairiais sužalojimais.

Įtariama, kad moteris gali būti iškritusi per 5 aukšto langą. Įtariamasis (g. 1968 m.) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 133 str.

***

Į Klaipėdos apskrities policijos komisariatus per parą pristatyti 26 asmenys, 19 iš jų Klaipėdos mieste.

Gruodžio 31 d. į Klaipėdos pareigūnus kreipėsi 1969 m.gimęs vyras, nurodęs, kad internetu ketino parduoti telefoną "Iphone 8". 2019-12-29 su pareiškėju susisiekė tariamas pirkėjas, nurodęs jog neva pervedė už telefoną 300 eurų. Tačiau iki šiol pinigai negauti, telefonas negrąžintas. Pradėtas sukčiavimo tyrimas.

 ***

Gruodžio 31 d., apie 08:30 val.pastebėta, kad Klaipėdoje, Kretingos g., pradurtos visos automobilio Audi A6, stovėjusio parduotuvės automobilių stovėjimo aikštelėje, padangos. Žala 200 eurų. Pradėtas turto sugadinimo ar sunaikinimo tyrimas.

***

Gruodžio 31 d., į Klaipėdos policiją kreipėsi 1980 m.gimęs vyras, kuris nurodė, kad 2019-12-30, apie 19 val.Klaipėdoje, H.Manto g., jį sumušė pažįstamas asmuo. Ligoninėje pareiškėjui diagnozavo akies voko kirstines žaizdas, danties nuskėlimą.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder