Keista istorija: gatvėje rasta gulinti girtutėlė moteris su nelegaliu revolveriu

Keista istorija: gatvėje rasta gulinti girtutėlė moteris su nelegaliu revolveriu

Policijos pareigūnai Kėdainiuose šeštadienio pavakarę susidūrė su itin neįprasta „kliente“ – stipriai apgirtusi moteris gulėjo kelio važiuojamojoje dalyje.

Apžiūros metu paaiškėjo, kad moteriškė, be kita ko, dar ir turi nelegaliai laikomą C kategorijos „Flobert“ tipo revolverį – pastarasis ginklas patenka į traumatinių ginklų kategoriją, tačiau šaudo ne dujomis, o realiais, nors ir mažos galios, šoviniais.

Kaip praneša policijos departamentas, ant kelio Kėdainiuose gulinti moteris buvo rasta šeštadienį, apie 19 val. Patikrinus paaiškėjo, kad moteris jau ne pirmos jaunystės – gimusi 1958 metais. Nors priežastys, kodėl moteris gulėjo pavojingoje vietoje, nedetalizuojamos, pranešama, kad ji buvo stipriai apgirtusi – nustatytas lygiai 3 promilių girtumas.

Neįprastos policijos „klientės“ istorija tapo dar neįprastesnė, kai apžiūros metu jos rankinėje rastas nelegaliai laikomas 6 mm kalibro revolveris „Kora Brno“ bei 5,6 mm kalibro devyni šoviniai.

Anksčiau tokius ginklus Lietuvoje buvo galima laikyti neturint leidimo, tačiau vėliau tvarka buvo pakeista, o laiku teisės laikyti ginklą neįsigiję tokių ginklų savininkai tapo teisės pažeidėjais.

Galiausiai surasta viešnia buvo uždaryta į areštinę, dėl neteisėto ginklo laikymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder