Jakų kaime - sunkiai girtas vairuotojas

Jakų kaime - sunkiai girtas vairuotojas

Jūsų dėmesiui - Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato parengta įvykių suvestinė.

Spalio 23 d. apie 19.19 val. Klaipėdos r., Jakų k., automobilio “Peugeot 207” vairuotojui, 1960 m. gimusiam vyrui, nustatytas 2,83 prom. neblaivumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281-1 str. 1 d.

Spalio 23 d. apie 17.55 val. Šilutės pl., Klaipėdoje, pastebėta, kad iš automobilių aikštelėje prie prekybos centro stovėjusio automobilio „Audi A6” bagažinės yra pavogtas nešiojamasis kompiuteris “Asus Vivobook”, kuprinė ir dokumentai. Žala - 315 eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

Spalio 23 d. gautas pranešimas, kad Klaipėdoje, Kauno g., 2020-10-20 pastebėta, kad iš spintelės bute yra dingę 7400 eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

Spalio 23 d. apie 22.40 val. Klaipėdos r., Gerduvėnų k., poilsio sodyboje, atliekant dalinę 2002 m. gimusio vaikino apžiūrą, rasta augalinės kilmės, įtariama, narkotinės medžiagos. Vaikinas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Spalio 23 d. apie 19.45 val. Kretingoje, Grafų Tiškevičių g., automobilių stovėjimo aikštelėje, atliekant dalinę 1998 m. gimusio vyro apžiūrą, rasta ir paimta 13 folijos lankstinukų su žalsvos spalvos, augalinės kilmės, įtariama, narkotine medžiaga. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Spalio 24 d. apie 01.00 val. Klaipėdoje, Kretingos g., pareigūnai sustabdė įtartinai manevravusį automobilį “Volkswagen”. Jį vairavusiam, 1993 m. gimusiam vyrui nustatytas 1,98 prom. neblaivumas, taip pat paaiškėjo, kad jis neturi teisės vairuoti. Vairuotojas sulaikytas ir pristatytas į Klaipėdos m. PK.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder