Dvi dukros mamytės nebesulauks

Dvi dukros mamytės nebesulauks

Prieš mėnesį pėsčiųjų perėjoje partrenkta į darbą ryte ėjusi Klaipėdos apskrities VPK dirbanti moteris neišgyveno. Mamos neteko dvi nepilnametės mergaitės.

Užvakar pavakare, 16.10 val., Klaipėdos universitetinės ligoninės reanimacijoje, taip ir neatgavusi sąmonės, mirė 37 metų klaipėdietė Renata S. Klaipėdos apskrities VPK Klaipėdos miesto antrajame policijos komisariate sekretore dirbusi moteris sunkiai sužalota sausio 16 d., kai ją, einančią į darbą, Taikos prospekto pėsčiųjų perėjoje partrenkė 30-mečio Žilvino vairuojamas „Mitsubishi Space Star“.

Iki darbovietės Renatai S. buvo likę apie porą šimtų metrų. Tik gerais žodžiais minimą nukentėjusiąją iš karto atpažino į avarijos vietą atvykę pareigūnai.

Ligoninėje Renatai S. atliktos kelios galvos operacijos, prie jos budėjo iš JAV grįžusi mama. Tačiau visos pastangos išgelbėti dviejų mergaičių mamos gyvybę baigėsi nesėkmingai. Vienoje iš Skandinavijos šalių dirbantis moters vyras taip ir nesulaukė pas jį atvažiuoti planavusios žmonos.

Prie svainiui (žmonos broliui) oficialiai priklausančio ir parduoti paruošto „Mitsubishi Space Star“ vairo sėdintis Žilvinas buvo blaivus. Jo partrenkta moteris nuo perėjos nublokšta net 11 metrų. Vyras prie vienos netoliese esančios šviesoforo reguliuojamos pėsčiųjų perėjos sustojo pirmas. Užsidegus žaliam signalui, jis greitai pajudėjo ir jau artimiausioje šviesoforo nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė iš kairės pusės ją kertančią moterį. Vairuotojas teisinosi žmogaus nematęs.

Klaipėdos kelių policijos biure atliekamas ikiteisminis tyrimas bus perkvalifikuotas. Žilvinui gresia baudžiamoji atsakomybė už žmogaus mirtimi pasibaigusio eismo įvykio padarymą.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder