Apsvaigusių šalčininkiečių žygis į neapmuitintų prekių parduotuvę baigėsi kameroje

Apsvaigusių šalčininkiečių žygis į neapmuitintų prekių parduotuvę baigėsi kameroje

Du alkoholio padauginę šalčininkiečiai daugiau svaigalų nusipirkti veržėsi į pasienyje veikiančią neapmuitintų prekių parduotuvę. Tačiau jų žygis baigėsi laikino sulaikymo kameroje.

Sekmadienio rytą į Šalčininkų pasienio kontrolės punktą atėjo 28 ir 29 metų Šalčininkų gyventojai, nuo kurių sklido stiprus alkoholio kvapas. Jie pareiškė ketinantys eiti į neapmuitintų prekių parduotuvę, kuri skirta išvykstantiems į Baltarusiją asmenims, patikrintiems Lietuvos tarnybų.

Paaiškėjo, kad abu šalčininkiečiai neturi Baltarusijos vizų ir nė neketina vykti per valstybės sieną. Tuomet pasieniečiai jiems pranešė, kad į minėtąją parduotuvę per sieną nevykstantys asmenys patekti negali.

Tai įsiutino alkoholio padauginusius vyrus. Atvesdinti į tarnybines pasieniečių patalpas jie keikėsi, grasino pasieniečiams bei ignoravo reikalavimus nusiraminti.

Vieną itin įsismarkavusį chuliganą, 29-erių šalčininkietį, pareigūnams teko tramdyti fizine jėga bei surakinti antrankiais. Jam nustatytas 1,66 promilės girtumas.

Kitas šalčininkietis į žygį bemuitėje parduotuvėje nusipirkti svaigalų leidosi būdamas dar girtesnis - jis pripūtė 3,05 promilės.

Abu vyrai buvo sulaikyti ir uždaryti į laikino sulaikymo kamerą. Kai šalčininkiečiai prablaivėjo, sekmadienio vakarą gavo šaukimus atvykti į Šalčininkų rajono apylinkės teismą.

Abiem šalčininkiečiams gresia baudos nuo 300 iki 500 litų arba administracinis areštas nuo 15 iki 30 parų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder