Apdairaus vilkiko vairuotojo dėka išvengta aukų

Apdairaus vilkiko vairuotojo dėka išvengta aukų

Ketvirtadienį, apie 19 val., magistralėje Klaipėda - Kaunas, Klaipėdos rajone, už tilto virš Minijos, skubių siuntų įmonės vilkikas nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į atitvarus skiriamojoje juostoje.

32-ejų metų vairuotojas klaipėdietis Bernardas Š. sakė, kad gali būti, jog sprogo priekinio dešinės pusės rato padanga, todėl sunkiasvorė technika tapo nebevaldoma. Vilkikas išlaužęs beveik 40 metrų atitvarų iššoko į priešingą eismo juostą kitoje skiriamosios juostos pusėje. "Laimei, iš priekio nevažiavo mašinos",- sakė Bernardas.

Vairuotojas po avarijos apsivilkęs šviečiančią liemenę, kol atvažiuos policija, paėjęs į priekį prieš eismą, pradėjo mosuoti prožektoriumi perspėdamas nuo Kauno pusės atvažiuojančius eismo dalyvius, apie priekyje įvykusią avariją.

Tuo metu antrąja juosta atlėkusio automobilio "Škoda" vairuotojas pamatęs prožektoriumi mosuojantį žmogų, staigiai stabdė, jo automobilis tapo nevaldomas ir jis atsitrenkė į atitvarus.

Vėliau vyriškis prisipažino, kad jei ne perspėjamieji Bernardo ženklai, jis su savo automobiliu tiesiog būtų palindęs po vilkiko kabina. Kuri buvo užtvėrusi 1,5 magistralės eismo juostos.

Kadangi per avariją stipriai sugadintas vilkikas pats pavažiuoti nebegalėjo, skubių siuntų įmonės darbuotojai puspriekabę su siuntomis prikabino prie kito vilkiko ir jis buvo policijos palydėtas magistrale prieš eismą iki Vėžaičių viaduko, kur nuo jo vėl nusileido į magistralę ir nugabeno krovinį į Kauną.

Eismas magistralėje buvo sutrikęs daugiau nei tris valandas.

"Balticum" TV laida "Reidas" - antradieniais 20.15 val.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder