Akistata su automobiliu vaiduokliu baigėsi laimingai

Akistata su automobiliu vaiduokliu baigėsi laimingai

Trečiadienį, apie 22 val., Klaipėdoje, Rimkų gatvėje, per avariją atsitrenkta į stulpą, apgadintas ir kitas automobilis, tuo metu nutolęs nuo pirmos avarijos vietos per 150 metrų atstumą.

62-ejų metų automobilio "VW Passat" vairuotojas Vaclovas nedideliame Rimkų gatvės posūkyje nesuvaldė mašinos ir keleivio puse trenkėsi į kelio ženklo stovus. Vaclovas ir keleivis išlipo apžiūrėti gan stipriai apgadintą automobilį, tačiau šis pradėjo riedėti žemyn, kur atsitrenkė į priešinga eismo puse važiavusį automobilį "Seat Alhambra".

Šio automobilio vairuotojas 40-metis Vidmantas, pamatęs iš priešingos eismo pusės į jį atvažiuojantį automobilį, staigiai metėsi į kelkraštį ir stabdė, tačiau susidūrimo išvengti nepavyko.

Avarija nestipri (mat Vidmantui netrukus reikėjo pasukti į kitą kelią, tad jis važiavo nedideliu greičiu), tačiau išlipęs iš savo mašinos Vidmantas buvo šokiruotas ir sukrėstas, pamatęs, kad iš priekio atvažiavusiame "VW Passat" nėra žmonių.

Pamatęs išdužusį priekinių durelių stiklą, pagalvojo, kad vairuotojas iš mašinos iškrito per langą. Tačiau netrukus iš tamsos atbėgo du vyriškiai, kurie paaiškino, kad  nesuveikė elektrinis rankinis automobilio stabdys.

Abu incidente dalyvavę vairuotojai buvo blaivūs. Jie užpildė eismo įvykių deklaracijas, o "Volkswagen Passat" vairuotojui surašytas protokolas už kelio ženklo apgadinimą.

"Balticum" TV laida "Reidas" - antradieniais 20.15 val.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder