KUL koronavirusu užsikrėtė darbuotojas, Kartenoje – keturi darbuotojai

KUL koronavirusu užsikrėtė darbuotojas, Kartenoje – keturi darbuotojai

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) direktorė Rolanda Lingienė praneša, kad Klaipėdos universitetinėje ligoninėje (KUL) koronavirusu užsikrėtė darbuotojas. NVSC astovė taip pat informuoja, kad Kartenos katalikiškoje palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninėje koronavirusu užsikrėtė dar 4 slaugos darbuotojai.

„Ką tik gauta informacija iš Klaipėdos universitetinės ligoninės apie darbuotojo susirgimą COVID-19“, – Sveikatos apsaugos ministerijoje surengtoje spaudos konferencijoje penktadienį informavo R. Lingienė.

NVSC Vilniaus departamento direktorė taip pat praneša, kad protrūkis Kartenos slaugos ligoninėje taip pat nesibaigia – gauta informacija apie 4 naujus koronaviruso atvejus. R. Lingienė iš pradžių buvo pateikusi informaciją, kad užsikrėtę yra pacientai, tačiau vėliau patikslino, kad vis dėlto tai yra slaugos darbuotojai

„Taip pat niekaip nesibaigia Kaurtenos ligoninėje – turime informaciją apie 4 susirgusius slaugos darbuotojus“, – pranešė R. Lingienė, akcentuodama, kad kol kas apie šiuos atvejus taip pat nieko negalinti pakomentuoti, nes dar nėra surinkta duomenų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder