Koronavirusas nustatytas Gintarui Vaičekauskui

Koronavirusas nustatytas Gintarui Vaičekauskui

Man tai ta mūsų trijų istorija neaiški. Aną trečiadienį buvau paskutiniame posėdyje Seime. Kriminalinės žvalgybos parlamentinės kontrolės komisijos posėdyje. Ketvirtadienį, apie pietus Seimo kanceliarija elektroniniu paštu išplatina pranešimą, kad kovidas nustatytas Seimo nariui. Pavardė neskelbiama.

Tuo metu ėjau į parduotuvę „IKI”, Jasinskio g. Jeigu Kanceliarija iš karto būtų paskelbusi pavardę, tikrai būčiau niekur ėjęs. Bet ten kažkokių jautrių valstiečių pageidavimu, tai nebuvo padaryta. Po 20-ies minučių užsuku į Seimą, idant atiduočiau valdišką kompiuterį. Ir čia jau portalai šaudo BNS pranešimą, kad kovidas nustatytas Seimo narei R. Šalaševičiūtei.

Maunu į Seimo bendrabutį ir užsidarau kambaryje. Žmonai paaiškinu, kaip gyvensime toliau. Juolab tai jau antra saviizoliacija per trumpą laiką. Aną kartą, po kontakto su gerbiamu deputatu V. Simulik, išvažiavau į Klaipėdą vienas ir nekišau niekur nosies. Simptomų tada jokių, prasprūdau, dabar gi, naktį iš šeštadienio į sekmadienį pakyla temperatūra. Ji pusantros paros šokinėja nuo 36.6 iki 38.6.

Pradeda sukti dilbius. Iš pradžių kairės rankos, po to dešinės. Prasideda kosulys. Sekmadienį užsiregistruoju 1808. Vakar 6:51 val., medikė (šlovė ir garbė, dirbantiems šį darbą) pagaliuku pamakaluoja gerklėje, šampalu nosyje ir šiandien 11.40 val., gaunu atsakymą, kad SARS-Cov-2 RNR - RASTA.

Per tą laiką, vakar paaiškėjo, kad susirgo ir kolega J. Varkalys, o R. Šalaševičiūtės testas, pasirodo, buvo klaida. Ji sveika. Tikrinosi privačiai. Tris kartus. Paskutinį kartą sekmadienį.

Sekmadienį? Kur čia taip galima pasitikrinti! Tiek to. Svarbu sveika. Nes juk paaiškėja, kad ji buvo dar viename posėdyje, Socialinių reikalų komiteto posėdyje, kuriame dalyvavo ir J. Varkalys. Kaip čia taip nešvankiai gaunas. Trise trečiadienį kontaktavome. Du serga, o trečios testas-klaida

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder