Kauno „Žalgirio“ žaidėjui nustatytas COVID-19

Kauno „Žalgirio“ žaidėjui nustatytas COVID-19

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ žaidėjui Rokui Jokubaičiui nustatytas COVID-19, kiti krepšininkai – saviizoliacijoje, atšaukiamos mažiausiai dvejos rungtynės, šeštadienį pranešė klubas.

Apie teigiamą testą „Žalgirio“ klubas sužinojo šeštadienį.

„Testai komandai buvo atlikti penktadienį Kaune grįžus iš Prancūzijos po Eurolygos šeštojo turo rungtynių. Visų kitų iš Vilerbano grįžusių delegacijos narių rezultatai buvo neigiami“, – teigiama oficialioje krepšinio klubo interneto svetainėje.

Teigiama, kad R. Jokubaitis blogai pasijuto dar Prancūzijoje, jis iškart buvo atskirtas nuo komandos, nevyko į rungtynes „Astroballe“ arenoje. Kitą dieną į oro uostą jis keliavo atskirai nuo komandos, o užsakomajame reise nuo kitų komandos narių sėdėjo per dešimties metrų atstumą. Į Kauną iš Vilniaus oro uosto žaidėjas taip pat keliavo atskirai nuo komandos.

Anot pranešimo, R. Jokubaitis jaučiasi neblogai ir šeštadienį temperatūros nebeturėjo.

„Iš Prancūzijos grįžę žalgiriečiai lieka saviizoliacijoje. Per kelias artimiausias dienas jiems bus atliekami pakartotiniai testai, po kurių rezultatų bus sprendžiama dėl tolesnės saviizoliacijos. Tada paaiškės ir rungtynių su Madrido „Real“ likimas“, – pranešė klubas.

Anot jo, jau aišku, kad atšaukiamos dvejos artimiausios „Žalgirio“ arenoje turėjusios vykti „Betsafe–LKL“ rungtynės. Sekmadienį kauniečiai turėjo susitikti su Klaipėdos „Neptūnu“, o antradienį – su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkais. Šioms rungtynėms vėliau bus numatytos naujos datos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder